CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Bianca Aura Sărmășan
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt născută în frumosul oraş de la poalele Tâmpei în ziua a doua de început de mai a anului 1972, oraş unde nume de rezonanţă ale cântului şi versului românesc şi-au urmat glorioasa poposire.  
Fiindcă artele frumoase au devenit prietenii sufletului meu; în anii tinereţii am participat la diverse activităţi literare şi artistice însa doar începând cu anul 2013 am fost antologată cu prima mea apariţie literara în volumul antologic de poezie : " De drag de jale şi de dor "-Editura Naţiunea 2013 Urmand: Vol antologic de poezie : " Vise târzii " - Editura Naţiunea Bucureşti 2014  
Vol.antologic de poezie : "Terapie prin poezie " – editura Naţiunea Bucuresti 2014  
Vol.antologic de proză şi poezie " Voci feminine " – editura Inspirescu Satu Mare 2015  
Deoarece este puţin incomod să vorbesc despre propria persoană voi spune despre mine că sunt doar un om, un simplu om care încearcă să ataşeze hârtiei incandescenţa simţămintelor experimentate şi trăite în profunzimea sufletului său, suflet ce uneori este amputat de tristeţi, alteori înălţat spre lumină de lacrimi ale fericirii; un om care iubeşte, speră, suferă ... uneori în tăcere, alteori creionând sentimente rănite deopotrivă cu sentimente pe care fericirea le naște... pe coli albe de hârtie, sentimente ce topesc iubiri, alungă senzaţii, cheamă doruri, alină oftaturi, spaime şi temeri. Sunt un om care uneori greşeşte, uneori răneşte la rândul lui; un om departe de a fi perfect dar care încearcă să privească spre fereastra deschisă a sufletului şi dorește să cuprindă în îmbrăţişarea condeiului tot dorul, toată bucuria, toată frumuseţea celor ce îl înconjură cu bunătatea, blândeţea şi lumina lor.  
  
Viaţa însăşi este o simfonie de trăiri, de emoţii ce se află în congruenţă cu sentimentele şi gândurile noastre. Ea ar trebui trăită şi simţită la maxima intensitate şi în întreaga ei splendoare.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Bianca Aura Sărmășan / Bianca Aura Buta : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1498, Anul V, 06 februarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Bianca Aura Buta : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Bianca Aura Buta
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!