CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Arhiva > 2013 > August > Ziua 22 > Articole: 8 
01. ,,AVOCAŢII CERULUI ,,, de Constanţa Abălaşei Donosă, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
12. AMURGUL UITĂRII, de Llelu Nicolae Vălăreanu, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
23. LIMBA NOASTRĂ, de Romeo Tarhon, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
34. CINE ZICE?, de Mihai Leonte, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
45. DOREL SCHOR - ODIHNA, UN SUBIECT NEOCOLIT ÎN ARTĂ, de Dorel Schor, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
56. IONEL NECULA - GHEORGHE ANDREI NEAGU, UN SCRIITOR CARE-ŞI POARTĂ CRUCEA CU DEMNITATE, de Ionel Necula, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
67. ANUNŢ ÎN ZIARUL LOCAL, de Valeriu Cercel, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013
78. ACTUL DE LA 23 AUGUST 1944 ŞI...VOLUNTARII DIN CIOHORĂNI , de Gheorghe Pârlea, publicat în Ediţia nr. 965 din 22 august 2013

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!