CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Arhiva > 2012 > August > Ziua 19 > Articole: 9 
01. ILUSTRATE AUTUMNALE, de Mihai Leonte, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
12. GHEORGHE A. STROIA - CAIETE SPECIALE PENTRU GRĂDINIŢĂ: FIFI FURNICUŢA DESCOPERĂ ... LITERELE (CIFRELE, NATURA), de Gheorghe Stroia, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
23. CONDAMNARE AUTUMNALĂ , de Elena Spiridon, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
34. "PENTRU TATA, STRIG PREZENT ŞI SĂRUT DRAPELUL", REPORTAJ DE MARIANA CRISTESCU, de Al Florin Ţene, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
45. BITA, PORUMBITA, de Cornelia Curtean, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
56. CU TINE, de Leonid Iacob, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
67. VERTIJ - PROZĂ FOARTE SCURTĂ - CEZARINA ADAMESCU, de Cezarina Adamescu, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
78. REZULTATE CONCURS NATIONAL, de George Baciu, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012
89. ÎN SFÂRŞIT!, de George Safir, publicat în Ediţia nr. 597 din 19 august 2012

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!