CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Arhiva > 2011 > Mai > Ziua 19 > Articole: 8 
01. ACCIDENT DE CIRCULAŢIE, de Ovidiu Creangă, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
12. ATUNCI CAND AUTENTICITATEA SI PROSPETIMEA DEVIN O EMBLEMA IN RIME - POEZIA CORINEI LUPU, de Octavian Curpaş, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
23. BĂIMĂREANUL IOAN BOTIŞ A LANSAT CARTEA"ARTHUR GARGUROMIN VERONA"(1867-1946), de Marina Glodici, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
34. GÂNDURI DIFUZE, de Aurel Avram Stănescu, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
45. IN MEMORIAM IOANA DUMITRIU, PHOENIX SYMPHONY ORCHESTRA II DEDICA TREI CONCERTE, de Octavian Curpaş, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
56. POEZIA NU SE FACE..., de Nicolae Nicoară Horia, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
67. TARA MEA! ROMANIA ESTE TARA MEA!, de Mihaela Ciolan, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011
78. "CARTEA MARE", de Cârdei Mariana, publicat în Ediţia nr. 139 din 19 mai 2011

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!