CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Arhiva > 2011 > Mai > Ziua 03 > Articole: 7 
01. ARBORELE VIEŢII, de Cârdei Mariana, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011
12. BUCURIE ŞI INVIDIE, de Vavila Popovici, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011
23. CONSUELA STOICESCU SCRIE SI TRADUCE VERSURI PE MUZICA DE VIVALDI SI DEBUSSY, de Octavian Curpaş, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011
34. DE VORBA CU DELIA FLOREA, SPECIALIST IN BIBLIOTECONOMIE, DESPRE PASIUNEA PENTRU CARTE, de Octavian Curpaş, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011
45. DESPRE ÎNŞELĂCIUNE, FURĂCIUNE, de Vavila Popovici, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011
56. LIANA SAXONE-HORODI - CONCERTUL CULORILOR, de Roni Căciularu, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011
67. SONETELE MĂRII NEGRE (1), de Paşcu Balaci, publicat în Ediţia nr. 123 din 03 mai 2011

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!