CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Arhiva > 2011 > Ianuarie > Ziua 30 > Articole: 6 
01. Material video VALORI LITERARE, PLASTICE SI SPIRITUALE, de Corina Diamanta Lupu, publicat în Ediţia nr. 30 din 30 ianuarie 2011, cititori: 310, accesări: 658.
12. DE LA TEMNIŢĂ SPRE SINAXARE – CÂTEVA CONSIDERAŢII ŞI REFLECŢII, de Stelian Gomboş, publicat în Ediţia nr. 30 din 30 ianuarie 2011, cititori: 291, accesări: 436.
23. DESPRE RELAŢIA DINTRE RAŢIUNE ŞI CREDINŢĂ ÎN TEOLOGIA SFÂNTULUI VASILE CEL MARE, de Stelian Gomboş, publicat în Ediţia nr. 30 din 30 ianuarie 2011, cititori: 222, accesări: 362.
34. DUMNEZEIASCA EUHARISTIE – CENTRUL VIEŢII LITURGICE ŞI DUHOVNICEŞTI A CREŞTINULUI, de Stelian Gomboş, publicat în Ediţia nr. 30 din 30 ianuarie 2011, cititori: 482, accesări: 1.188.
45. ÎNVĂŢĂTURA SFÂNTULUI VASILE CEL MARE DESPRE EDUCAŢIA TINERILOR ŞI PASTORAŢIA CREŞTINILOR, de Stelian Gomboş, publicat în Ediţia nr. 30 din 30 ianuarie 2011, cititori: 1.734, accesări: 2.291.
56. S-A STINS O RAZA DE SOARE SI IN CASTELLON, de Kasandra Kalmann - Năsăudean, publicat în Ediţia nr. 30 din 30 ianuarie 2011, cititori: 307, accesări: 449.

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!