CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Arhiva > 2011 > Ianuarie > Ziua 20 > Articole: 4 
01. DESPRE FOLOSUL, PARTICIPAREA ŞI IMPACTUL TINERILOR CREŞTINI ROMÂNI ORTODOCŞI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ, de Stelian Gomboş, publicat în Ediţia nr. 20 din 20 ianuarie 2011, cititori: 302, accesări: 507.
12. LE JOURNALISTE OCTAVIAN CURPAŞ, de Vavila Popovici, traduit par Tatiana Scurtu, publicat în Ediţia nr. 20 din 20 ianuarie 2011, cititori: 325, accesări: 627.
23. PHOENIX-BASED JOURNALIST OCTAVIAN CURPAŞ , de Vavila Popovici, publicat în Ediţia nr. 20 din 20 ianuarie 2011, cititori: 309, accesări: 435.
34. POSIBILE CAUZE ALE MASACRULUI DE LA TUCSON – DECLARAŢIILE DURE ALE POLITICIENILOR DIN ARIZONA ŞI AMENDAMENTUL DOI DIN CONSTITUŢIE, de Simona Botezan, publicat în Ediţia nr. 20 din 20 ianuarie 2011, cititori: 313, accesări: 565.

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!