CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Ajutor >  
Autor: Confluenţe Literare         Ediţia nr. 165 din 14 iunie 2011        Toate Articolele Autorului

Adăugarea sau modificarea unei imagini ataşate unui articol
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
1. Pentru a ataşa o imagine trebuie să ai pregătit un text şi să alegi imaginea potrivită. Niciodată să nu încarci imagini fără text, deoarece se creează confuzie pentru cititor.  
 
2. După aceea, se alege rubrica de publicare (să ziceam Eveniment / Expoziţii), şi se apasă pe link-ul Publică un Articol Nou în această Rubrică. Se introduce titlul articolului se adaugă textul si se publică.  
 
3. În continuare se apasă pe Editează Articol (apare în partea din dreapta) şi se adaugă imaginea. Se salvează şi se evaluează aspectul.  
 
4. Daca nu arată bine, se dă pe Ştergere Imagini (sub nici o formă pe Şterge Articolul!) din butonul de Ştergere imagini şi adaugă din nou o imagine până când totul este bine prin procedura Editează Articol.  
 
Referinţă Bibliografică:
Adăugarea sau modificarea unei imagini ataşate unui articol / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 165, Anul I, 14 iunie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!