CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Ecouri >  

PROIECTUL SOLARIS; RACOLĂRI MISTERIOASE sf
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

2 RACOLĂRI MISTERIOASE  

 

Chiar dacă iniţial se trimiteau condamnaţii pe viaţă sau la moarte, creatorii proiectului Solaris aveau în vedere construirea unui complex subteran care să adăpostească pe viitorii locatari ai complexului, iar aceştia să nu stea degeaba. Cei care urmau să ajungă în complex erau supuşi unor teste fizice dar şi ştiinţifice pentru a li se vedea capacitatea lor asupra problemelor. Ceea ce nu ştiau aceştia era faptul că li se implanta un fel de CIP care controla de la distanţă activitatea noului membru SOLARIS. Cip-ul avea un număr de ordine conectat la un computer denumit CENTRAL SOLARIS. Acest centru era construit de asemeni într-o zonă izolată a deşertului, care era totuşi un fel de oază turistică pentru a nu crea bănuieli pentru izolarea sa. Să nu vă închipuiţi că era vreo clădire impunătoare la suprafaţă, ci dimpotrivă era un fel de colibă turistică însă aspectul exterior nu spunea nimic despre ceea ce ascundea aceasta în subteran. Centrul avea mai multe intrări mult îndepărtate, păzite de paznici electronici astfel că nimeni nu putea intra în acel perimetru fără să fie observat şi alungat de acolo prin metode cunoscute doar de centru. Nu erau impuse nici un fel de restricţii, însă agenţi bine instruiţi aveau grija ca toţi cei care intrau în oaza respectivă să nu plece cu prea multe informaţii de acolo. Pentru a se crea anumite confuzii denumirea oazei era MARINA MAY care însă nu era înregistrată în nici un registru sau agenţie turistică.  

Referinţă Bibliografică:
PROIECTUL SOLARIS; RACOLĂRI MISTERIOASE sf / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 921, Anul III, 09 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!