CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Ştefan Doru Dăncuş         Ediţia nr. 325 din 21 noiembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Proiectul “Întoarcerea poetului risipitor”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
- poezie cu rimă - 
  
Editura SINGUR anunţă crearea unei serii de 50 de volume de poezie română CU RIMĂ, purtând genericul: “Întoarcerea poetului risipitor”. 
  
Proiectul a fost demarat cu condiţia expresă a eliminării oricărui tip de jurizare. Acesta nu ar fi fost posibil fără o finanţare de 2000 euro, acordată de o persoană al cărei nume va fi dat publicităţii odată cu încheierea acţiunii. 
  
Condiţii de participare: 
  
1. Volumele vor apărea în 300 exemplare, format A5, 64 pagini, cu o copertă color unică şi vor purta un număr de ordine acordat pe măsură ce ne parvin manuscrisele. Numărul paginilor rămâne fix, chiar dacă autorii au prefeţe sau postfeţe. 
  
Autorii interesaţi vor trimite un manuscris ce va conţine 60 de poezii (indiferent dacă au mai fost publicate sau nu) culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5, format word.doc., pe mail: dorudancus@yahoo.com sau poştal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 8, C.P. 19, loc. Târgovişte, jud. Dâmboviţa. Se vor ataşa o fotografie scanată în format jpg şi un scurt CV literar de 10 rânduri (acestea vor fi tipărite pe coperta 4). 
  
Data limită de primire a manuscriselor: 15 ianuarie 2012. În cazul în care cele 50 de manuscrise ajung mai repede, alte manuscrise nu vor fi luate în considerare! 
  
2. Acest proiect, precum şi volumele apărute, vor fi mediatizate de Grupul Media SINGUR şi Agenţia literară SINGUR. Ele vor beneficia de o intensă campanie de mediatizare pe mai multe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii on line din ţară şi din străinătate şi în diverse publicaţii tipărite. De asemenea, vor fi prezentate publicului cu ocazia unor întruniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie etc. Autorii vor fi ţinuţi la curent în permanenţă cu stadiul mediatizării volumelor lor. 
  
3. Săptămânal, Grupul Media SINGUR va face public numele autorilor ce se vor înscrie în acest proiect, titlurile volumelor şi data apariţiei acestora, pe site-ul www.revistasingur.ro şi personal, prin mail. Manuscrisele vor intra la tipar în ordinea sosirii lor. 
  
4. Fiecare autor va primi 150 exemplare ale volumului, celelalte 150 fiind destinate expedierii către revistele literare din ţară şi străinătate, vor fi lansate cu ocazia mai multor evenimente culturale din mai multe oraşe şi vor fi semnalate în diverse puncte media partenere. 
  
IMPORTANT! Toate bibliotecile municipale din România vor primi câte un exemplar al fiecărui volum editat! 
  
5. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală către autori, reviste literare şi biblioteci şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR. Atenţie! Nu putem suporta cheltuielile de expediere ale celor 150 de exemplare pentru autorii din străinătate, dar suntem deschişi la orice propunere venită din partea acestora în sensul găsirii unor variante optime. 
  
6. Editura SINGUR va încheia câte un contract de editare cu fiecare autor, certificându-i dreptul de copyright asupra ediţiei apărute în cadrul proiectului. 
  
7. Autorii incluşi în proiectul “Întoarcerea poetului risipitor” vor fi invitaţi în TABĂRA REVISTEI SINGUR, ediţia a II-a, ce va avea loc în toamna anului 2012 la Târgovişte, jud. Dâmboviţa. 
  
8. Aportul financiar al autorilor este de 1000 lei cu tot cu TVA, sumă destinată exclusiv operaţiunilor de tipărire a volumelor. În cazul în care autorii au sponsori, Editura SINGUR le poate pune la dispoziţie CONTRACTE DE SPONSORIZARE. 
  
Datele firmei în contul căreia se virează ori se depun 1000 lei: 
  
SC YEUDENI SRL 
  
Banca Transilvania, Târgovişte, România 
  
Cont IBAN (lei): RO10 BTRL 0160 1202 T 47115xx 
  
Cont euro: RO82 BTRL 0160 4202 T 47115xx 
  
C.U.I.: RO26372890 
  
Nr. de Ord. în Reg. Com.: J15/3/2010 
  
Loc. Târgovişte 
  
Jud. Dâmboviţa 
  
Vă rugăm să păstraţi chitanţele de la bănci sau oficii poştale de unde faceţi această plată şi să vă indicaţi adresa poştală exactă, pentru a primi factură pentru banii depuşi. Anunţaţi efectuarea depunerii prin mail: dorudancus@yahoo.com  
  
sau telefon: 072-444.35.87. 
  
Director Editura SINGUR, 
  
Ştefan Doru Dăncuş 
  
Director Grup Media SINGUR, 
  
Grigore Timoceanu 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Proiectul “Întoarcerea poetului risipitor” / Ştefan Doru Dăncuş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 325, Anul I, 21 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ştefan Doru Dăncuş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Doru Dăncuş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!