CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Ajutor >  
Autor: Confluenţe Literare         Ediţia nr. 129 din 09 mai 2011        Toate Articolele Autorului

Primii paşi în a publica un articol la Confluenţe Literare
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În primul rând trebuie să aveţi deja un articol scris în Microsoft Word, obligatoriu cu diacritice româneşti şi cel puţin o imagine pe care să o ataşaţi textului pe care doriţi să îl publicaţi. Fişierul imagine trebuie să fie de maximum 200 kbytes.  
 
De îndată ce aveţi aceste materiale, nu trebuie decât să vă autentificaţi conform datelor furnizate. După aceea introduceţi username-ul şi parola care v-au fost comunicate şi după aceea veţi constata că în partea din dreapta sus va apărea Panoul de comenzi.  
 
În acest moment trebuie să vă decideţi în ce rubrică doriţi să publicaţi. Pentru aceasta veţi explora rubricile menţionate în meniu şi vă alegeţi după titlu şi după conţinutul articolelor deja publicate, care dintre acestea se armonizează cel mai bine cu articolul dumneavoastră. Cu siguranţă că vor fi mai multe variante, dar o alegeţi pe care o consideraţi mai potrivită.  
 
De îndată ce v-aţi decis, selectaţi rubrica în cauză şi din acel moment vor apărea în partea din dreapta sus comenzile de publicare a articolului. Dacă aveţi o poezie sau un text cu multe dialoguri, vă recomand să folosiţi Publicare Articol, care vă va permite să aranjaţi textul aşa cum doriţi într-un mod similar editorului Microsoft Word.  
 
Dacă aveţi doar text de publicat, fără poezie sau dialoguri, atunci puteţi folosi Publicare Rapidă, care vă va permite să editaţi rapid şi fără efort, printr-un simplu copy din Word şi paste în caseta articolului, fără a face nici un alt fel de editare. Există totuşi câteva reguli în acest caz:  
 
1. Orice paragraf care nu conţine punct(.), virgulă(,) sau punct şi virgulă(;) este considerat ca fiind subtitlu şi va fi îngroşat.  
 
2. Dacă există două puncte(:) la mai puţin de 30 de caractere de începutul paragrafului se va considera că reprezintă numele unei persoane care întreabă sau răspunde într-un interviu şi de aceea se va îngroşa tot ceea ce precede cele două puncte.  
 
Pe de altă parte, nu trebuie să mai aliniaţi textul sau să eliminaţi diferitele formatări din Word sau să eliminaţi dublul spaţiu etc., fiindcă sistemul va realiza automat acest lucru.  
 
După ce v-aţi decis ce metodă de publicare să folosiţi, nu vă rămâne decât să daţi titlul corespunzător, să faceţi copy din Word şi paste în caseta de conţinut, să selectaţi imaginea, iar articolul va fi publicat imediat.  
 
Referinţă Bibliografică:
Primii paşi în a publica un articol la Confluenţe Literare / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 129, Anul I, 09 mai 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!