CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 427 din 02 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL CAPITALEI, A OFERIT MĂRŢIŞOARE CHIŞINĂUIENILOR Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL CAPITALEI, A OFERIT MĂRŢIŞOARE CHIŞINĂUIENILOR
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă 
  
(01 martie 2012) REF: Primarul capitalei a oferit mărţişoare chişinăuienilor  
  
Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, însoţit de consilieri municipali şi angajaţi ai municipalităţii, a împărţit astăzi mărţişoare trecătorilor, cu ocazia primei zile de primăvară. De mărţişoare şi gânduri bune de la edilul-şef au avut parte cetăţenii care s-au aflat în dimineaţa zilei prin preajma Primăriei Chişinău şi în centrul urbei.  
  
Dorin Chirtoacă le-a urat chişinăuienilor un an plin de belşug, cu multe împliniri şi dragoste. „Vrem să aducem bucrie în sufletele oamenilor. Este o tradiţie şi trebuie s-o păstrăm, pentru că e frumoasă şi nu o mai întâlnim la alte popoare.”, a mai spus primarul general.  
  
Edilii capitalei au împărţit chişinăuienilor circa 1000 de mărţişoare, dar au şi primit, la rândul lor, din partea locuitorilor urbei.  
  
01 Martie 2012 
  
Direcţia Relaţii Publice,  
  
Primăria mun. Chişinău 
  
bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 83 
  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova 
  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708 
  
e-mail: drp@pmc.md; web: www.chisinau.md 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL CAPITALEI, A OFERIT MĂRŢIŞOARE CHIŞINĂUIENILOR Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL CAPITALEI, A OFERIT MĂRŢIŞOARE CHIŞINĂUIENILOR / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 427, Anul II, 02 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!