CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 431 din 06 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului CHIŞINĂU - DELEGAŢIA UNIUNII EUROPENE A VIZITAT ŞANTIERUL DE REABILITARE A REŢELELOR DE CANALIZARE A CAPITALEI REPUBLICII MOLDOVA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă 
  
(06 martie 2012) REF: REF: Reabilitarea şi extinderea reţelelor de canalizare din zona Gării Feroviare 
  
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, alături de şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Dirk Schuebel, a vizitat astăzi şantierul din zona Gării Feroviare din capitală. La sfârşitul lunii februarie curent, aici au demarat lucrările de reabilitare şi extindere a reţelelor de canalizare pluvială, în cadrul Proiectului „Canalizarea pluvială. Promovarea şi implementarea acţiunilor inovative de schimbare a sclimei”, finanţat de Uniunea Europeană.  
  
În rezultatul proiectului, vor fi reduse efectele ploilor torenţiale şi vor putea fi prevenite inundaţiile cauzate de precipitaţiile abundente, prin evacuarea apelor pluviale din Piaţa Gării. În acest sens, vor fi reconstruite reţelele existente şi vor fi extinse reţelele de canalizare din str. Aleea Gării, bd. Decebal, str. Fântânilor şi bd. Iu. Gagarin. 
  
Lucrările de construcţie vor dura 3 luni, februarie – mai 2012 şi vor fi îndeplinite de către compania IM „Badprim” SRL.  
  
Reamintim că proiectul „Canalizarea pluvială. Promovarea şi implementarea acţiunilor inovative de schimbare a climei” este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului „Actorii non-statali şi autorităţile locale în dezvoltare” şi implementat de către Primăria municipiului Chişinău în parteneriat cu Primăria oraşului Odessa, pe parcursul a 30 luni (decembrie 2009 – iunie 2012) şi dispune de un buget total de 900.000 Euro, dintre care Primăriei municipiului Chişinău îi revin 737.147 Euro. 
  
06 Martie 2012 
  
Direcţia Relaţii Publice,  
  
Primăria mun. Chişinău 
  
bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 83 
  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova 
  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708 
  
e-mail: drp@pmc.md; web: www.chisinau.md 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului CHIŞINĂU - DELEGAŢIA UNIUNII EUROPENE A VIZITAT ŞANTIERUL DE REABILITARE A REŢELELOR DE CANALIZARE A CAPITALEI REPUBLICII MOLDOVA / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 431, Anul II, 06 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!