CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 1047 din 12 noiembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului Chişinău - SCRISOARE DE MULTUMIRE MAJESTĂŢII SALE REGELE MIHAI I AL ROMÂNIEI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
(COMUNICAT DE PRESĂ)  
11 NOIEMBRIE 2013  
 
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a adresat astăzi o scrisoare de mulţumire Casei Regale Române, ca urmare a participăriii la festivităţile organizate cu prilejul onomasticii Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.  
 
De menţionat că săptămâna trecută Dorin Chirtoacă a participat la un dejun festiv, organizat pentru politicieni şi reprezentanţii corpului diplomatic, la Palatul Elisabeta din Bucureşti. Primarul de Chişinău, împreună cu premierul României, Victor Ponta, au stat la masă alături de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.  
 
Edilul-şef al Chişinăului i-a oferit în dar Regelui Mihai o cămaşă naţională cu brâu. În cadrul evenimentului, Dorin Chirtoacă a reiterat invitaţia de a vizita Chişinăul, pentru că Regele Mihai n-a mai vizitat capitala noastră de circa 70 ani.  
 
„Am rămas impresionat. Pentru că nu cred că mai este vreo personalitate politică în viaţă, atât dincoace cât şi dincolo de Prut, care să se bucure de atâta simpatie şi de o imagine atât de bună şi pozitivă ca şi Majestatea Sa Regele Mihai”, a declarat primarul capitalei.  
 
În opinia lui Dorin Chirtoacă, ar fi mult mai corect dacă Majestatea Sa Regele Mihai ar fi repus în drepturi – nu doar vizavi de drepturile civile, cât şi în ceea ce priveşte drepturile politice. „Mult mai corect ar fi dacă ar fi vorba despre un singur stat, o singură lege şi un singur rege”, a subliniat primarul de Chişinău.  
---------------------------------------  
11 noiembrie 2013  
Direcţia Relaţii Publice  
Primăria mun. Chişinău  
Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului Chişinău - SCRISOARE DE MULTUMIRE MAJESTĂŢII SALE REGELE MIHAI I AL ROMÂNIEI / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1047, Anul III, 12 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!