CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 934 din 22 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL GENERAL, DORIN CHIRTOACĂ, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA BRUXELLES
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
22 iulie 2013) REF: Dorin Chirtoacă se află într-o vizită oficială la Bruxelles  
-  
-  
Primarul general, Dorin Chirtoacă, participă astăzi, 22 iulie 2013, la Bruxelles, la cea de-a 4-a reuniune interministerială a ţărilor parteneriatului estic, o întâlnire de rang înalt între guverne.  
 
La eveniment sunt prezenţi reprezentanţi ai guvernelor din cele 6 ţări: Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova, Ucraina şi Belarus, comisari europeni etc.  
 
În cea de-a doua jumătate a zilei, primarul de Chişinău va ţine un discurs în faţa participanţilor la eveniment. Aici, Dorin Chirtoacă se va referi la importanţa reformelor în cadrul administraţiei publice, descentralizarea fiscală, consolidarea autonomiei locale, necesitatea urgentării transparenţei în cadrul autorităţilor publice şi democraţiei locale; participarea cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor etc.  
 
Reuniunea de la Bruxelles are loc în scopul pregătirii către Summit-ul Parteneriatului Estic, din 28-29 noiemrie 2013, de la Vilnus: pentru schimb de opinii şi asigurarea că forul va fi un succes.  
 
22 IULIE 2013  
Direcţia Relaţii Publice  
Primăria mun. Chişinău  
Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL GENERAL, DORIN CHIRTOACĂ, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA BRUXELLES / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 934, Anul III, 22 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!