CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  
Autor: Cristi Dumitrache         Ediţia nr. 55 din 24 februarie 2011        Toate Articolele Autorului

PAGINI ROMÂNEŞTI ÎN NOUA ZEELANDĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista "Pagini Romanesti in Noua Zeelanda"este o revista lunara, care apare in Auckland Noua Zeelanda, incepand din anul 2005. Revista are abonati atat in Noua Zeelanda (300 de familii) cat si in afara ei (Romania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Germania, Ungaria, Japonia, Singapore, Canada, Australia, Luxemburg, Elvetia, Belgia, Italia, Spania, Brazilia, Portugalia, Franta). Abonamentul este gratuit, revista fiind facuta din pasiune de catre voluntari, in folosul romanilor din Noua Zeelanda. 
  
Cristi Dumitrache, Editor  
  
Vizitati prnz.weblog.ro 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
PAGINI ROMÂNEŞTI ÎN NOUA ZEELANDĂ / Cristi Dumitrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 55, Anul I, 24 februarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Cristi Dumitrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristi Dumitrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!