CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Organizatorii Galei Celebritatilor de la Los Angeles folosesc abuziv numele si siglele MAE & TVR. Jurnalistii care le adreseaza intrebari sunt amenintati
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dintr-un mesaj primit pe adresa redactiei "Miorita USA" saptamana trecuta, reiese ca in data de 24 iunie 2012 la Los Angeles va avea loc “Gala Celebritatilor Romania – USA 2012”. 
  
Anuntul este disponibil si la pagina web: 
  
http://eohf.org/cultural/gala-celebritatilor-romania-usa-2012.pdf 
  
Am adresat organziatorilor galei un set de intrebari privind evenimentul, sponsorii, juriul si partenerii nominalizati. 
  
Doamna Mihaela Serban, realizatoarea TV a galei, a refuzat sa raspunda intrebarilor noastre si sa ne prezinte documentele legale care o indreptatesc sa uzeze de numele si imaginea Ministerului Afacerilor Externe si cel al televiziunii publice TVR. De asemenea, a refuzat sa dea publicitatii documentele care-i dau dreptul sa organizeze festivitati de premiere si strangeri de fonduri pe teritoriul SUA. 
  
Preotul Constantin Alecse, reprezentantul fundatiei ortodoxe EOHF, mentionata ca organizatoare a evenimentului, nu a raspuns intrebarilor noastre. 
  
O tacere inexplicabila am primit si din partea domnului Doru Levi Ilioi, vicepresedintele juriului si reprezentantul legal al fundatiei “Bread of Life Minsitry”. 
  
La solicitarea ziarului Miorita USA, domnul Catalin Ghenea Consul General al Romaniei la Los Angeles a declarat ca nici dumnealui personal si nici institutia pe care o conduce, nu sunt implicate si nu sprijina aceasta gala. 
  
Ambasada Romaniei la Washington D.C. ne-a informat ca nici MAE si nici reprezentantii ministerului in SUA, nu sprijina festivitatea de premiere a doamnei Mihaela Serban & Professional Celebrity, iar folosirea numelui, siglei si imaginii Ministerului de Externe in promovarea galei este abuziva: 
  
“Urmare solicitarii dumneavoastra, va comunicam ca evenimentul Gala Celebritatilor nu se desfasoara sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si nici sub cel al Ambasadei Romaniei la Washington sau al Consulatului General al Romaniei la Los Angeles. In acest sens, nu vor fi folosite sigla MAE, a Ambasadei sau a Consulatului General” a declarat domnul Adrian Tudorache. 
  
In grila de programe aprobate de televiziunea publica TVR pentru anul 2012 nu figureaza nici un proiect depus sau aprobat pentru gala de la Los Angeles, asa cum nu a existat nici pentru gala organizata de doamna Mihaela Serban & Professional Celebrity anul trecut la Las Vegas. 
  
TVR nu confirma sponsorizarea sau televizarea celor doua gale din SUA. Proiectele depuse la TVR pentru strainatate, pentru anii 2011 - 2012, respinse sau aprobate de comisia de specialitate, sunt disponibile la adresa: 
  
http://tvr.ro/articol_2012.php?id=125343&c=830 
  
Fundatia "Bread of Life Ministry", mentionata drept sponsor principal al evenimentului de la Los Angeles, este o companie cu multiple nereguli financiare, inregistrata in statul Arizona. Datele privind compania domnului Doru Levi Ilioi si cele trei “delinquent annual report” acumulate in sase ani de functionare, sunt publice si pot fi accesate la adresa: 
  
http://starpas.azcc.gov/scripts/cgiip.exe/WService=wsbroker1/corp-detail.p?name-id=12069911 
  
Organizatorii Galei Celebritatilor de la Los Angeles ameninta jurnalistii care pun intrebari 
  
Datorita intrebarilor pe care le-am adresat organizatorilor galei de la Los Angeles, directorul ziarului Miorita USA si unul dintre colegii nostri au fost hartuiti si au primit telefoane de amenintare in cursul zilei de vineri, 8 iunie 2012. Unul dintre acestia a inregistrat mesajul vocal al domnului Daniel Ganea, regizorul galei si director executiv al fndatiei “Bread of Life Ministry”. 
  
Sotia lui Daniel Ganea figureaza in baza de date a politiei. Ana Ganea a fost arestata in data de 6 februarie 2012 in statul Arizona pentru fals si uz de fals: 
  
http://www.jailbase.com/en/arrested/az-mcso/2012-02-06/ana-ganea-p841144 
  
Datorita acestor incidente, ziarul "Miorita USA" va solicita sprijinul politiei din Sacramento, California. Legislatia Americana prevede protectie pentru jurnalistii agresati in timpul investigatiilor si pedepse aspre pentru agresori. 
  
Alte detalii despre activitatea doamnei Mihaela Serban in SUA sunt disponibile pe blogul RO USA: http://rousa.blogspot.com/ 
  
Sursa: http://www.ziarulmiorita.com/article.php?story=20120613061113947 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Organizatorii Galei Celebritatilor de la Los Angeles folosesc abuziv numele si siglele MAE & TVR. Jurnalistii care le adreseaza intrebari sunt amenintati / Simona Botezan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 530, Anul II, 13 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Simona Botezan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Simona Botezan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!