CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Oana Frențescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Oana Frențescu: Mă numesc Frențescu Ioana și public cu numele de Oana Frențescu.  
  
Poezia pentru mine e o așteptare disperată în descoperirea luminii și al misterului din cuvânt. Iubesc poezia de când mă știu. Transpare din cotidian luând imagini ca pe niște confetii pe care le orchestrează ca un triumf asupra unei vieți arbitrare.O aflu până și sub talpă și în orice frunză.E ca o necesitate organică, un alter-ego al meu.Am îndrăznit să fac primii pași pe rețeaua de socializare Facebook unde am fost primită cu brațele deschise în numeroase grupuri literare, revistele Ecreator și Parnas. Sunt prinsă în fervoarea mirajului neliniștit al creării.  
  
Această pasiune s-a concretizat prin apariția mea în câteva antologii de poezii și două volume de autor:  
  
 
  
- antologia Surâsuri înlăcrimate, an 2015;  
  
-antologia Fel de fel de stihuri, vol 1, an 2016;  
  
-antologia Fel de fel de stihuri, vol 2, an 2016;  
  
-Cuvinte nerostite, primul meu volum de poezii, an 2016;  
  
-Dincolo de fereastră, al doilea volum de poezii, an 2017.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Oana Frențescu / Oana Frențescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2438, Anul VII, 03 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Oana Frențescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Oana Frențescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!