CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Nicole Krivatz         Ediţia nr. 1099 din 03 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

Nicole KRIVATZ - VOLUM OMAGIAL – 80 DE ANI CU NICHITA STĂNESCU – LANSAT LA MADRID
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DEFESES Fine Arts – Comunicat de presă  
 
Sâmbată, 28 decembrie 2013, s-a lansat la Madrid volumul omagial „80 de ani cu Nichita Stănescu”, la care au colaborat mai mulţi scriitori şi artisti plastici spanioli şi români. Evenimentul marchează sfârşitul anului comemorativ 2013, când s-au împlinit 80 de ani de la naşterea poetului.  
 
Aparută la Editura Niram Art, ediţia este îngrijită de Tudor Şerbănescu, artist plastic român stabilit în Spania şi cuprinde o selecţie din poeziile lui Nichita Stănescu, traduse în limba spaniolă de scriitorul Fabianni Belemuski, împreună cu ilustraţii şi eseuri despre opera poetului.  
 
Printre artistii plastici care au colaborat la acest proiect, se numără cunoscuta pictoriţa spaniolă Rita Martorell, artiştii spanioli Ivan Miedho, Cielo Donis, Veronica Buentello şi artiştii români Gabriel Andrei şi Bogdan Ater. Textele critice sunt semnate de scriitorii spanioli Hector Martinez Sanz, Diego Vadillo Lopez, Midsoul Wolf, artistul plastic Ivan Miedho, Andreea Niram (marketing cultural Espacio Niram) şi scriitorul român Fabianni Belemuski.  
 
Lansarea cărţii a avut loc în Galeriile Ater din Espacio Niram şi a continuat cu un spectacol de poezie şi artă, în care au fost prezentate lucrările artiştilor plastici, împreuna cu recitarea poeziilor care au servit drept inspiraţie fiecărui artist.  
 
Nicole KRIVATZ  
D.E.F.E.S.E.S. Fine Arts PR Agency  
Madrid, Spania  
decembrie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Nicole KRIVATZ - VOLUM OMAGIAL – 80 DE ANI CU NICHITA STĂNESCU – LANSAT LA MADRID / Nicole Krivatz : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1099, Anul IV, 03 ianuarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Nicole Krivatz : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Nicole Krivatz
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!