CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Selectii >  

Naţionalişti, curând veţi auzi semnalul deşteptării !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
NAŢIONALIŞTI, URNIŢI-VĂ! PURIFICAREA VA SĂ ÎNCEAPĂ...!  
  
Publicat în 8 decembrie 2012, autor Romeo Tarhon  
  
http://www.ziarulnatiunea.ro/2012/12/08/nationalisti-curand-veti-auzi-semnalul-desteptarii/ 
  
Am a le spune românilor cărora le plânge inima pentru Neam şi Ţară şi pe care îi încearcă din ce în ce mai des sentimentele de ruşine şi vinovăţie ridicând privirile gândului către bravii lor înaintaşi, că le pregătim cea mai purificatoare mişcare naţională şi naţionalistă, o adevărată revoluţie şi revelaţie, voind a dovedi dintr-o zvâcnire că încă există bărbaţi adevăraţi în această ţară oropsită, îngenuncheată, jefuită, trădată, folosită, râvnită şi parcă blestemată. Căci nu se mai poate, fie dispărem ca entitate naţională, risipindu-ne cei mai mulţi în lume şi aşteptând să pierim fizic, cei rămaşi aici, dar plecându-ne urmaşii, după ce prin cazne grele bună vreme rea ne vom duce crucea în genunchi pe Golgota Neamului, fie ne ridicăm cu o ultimă sforţare, flămânzi şi fără vlăguiţi de boli şi de nevoi cum suntem, dar, mai mult şi mai mult, măcinaţi de durerea din suflete ştiindu-ne cum am ajuns: ”furajaţi” cu înlocuitori alimentari, otrăviţi cu medicamente fabricate să ne decimeze, adăpaţi cu apă şi sucuri chimizate, îmbrăcaţi cu zdrenţe second-hand, îngropaţi în biruri, facturi şi credite, cu viitorul amanetat cămătarilor lumii pentru câteva decenii prin politici de îndatorare cu dobânzi secătuitoare de către guvernanţi, deposedaţi de avuţia naţională, de patrimoniul economic, de pământul de sub sate, comune şi oraşe, stigmatizaţi drept populaţie de hoţi, ţigani, puturoşi, corupţi şi inculţi, siliţi să luăm ne lumea în cap în exil printre străini spre a le deveni robi şi slugi, distruşi biologic, psihic, moral, economic ... Dar să ne ridicăm Ioane şi Petre şi Gheorghe şi Tudor şi Vasile şi voi toţi împreună cu nevestele, copiii şi nepoţii voştri, căci peste puţină vreme fi-va prea târziu şi vom fi siliţi de foame să ne vindem palma de pământ pe nimic! 
  
Politicienii, oligarhii, guvernanţii, ziariştii, magistraţii, parlamentarii, directorii, primarii, consilierii, prefecţii şi toţi care au Ţara pe mâini şi ne-au minţit, ne-au amăgit, ne-au înşelat, ne-au trădat, ne-au manipulat, ne-au dat circ fără pâine şi ne-au făcut să ne urâm între noi, să trăim în dezbinare şi invidie, să ne irosim viaţa în tribunale, să umblăm cu jalbele pe la ghişee, să dăm peşcheş mai rău decât pe vremea fanariotă, să fim părtaşi corupţiei şi să nu mai ridicăm capul în lume, ca şi cum am fi falşi creştini alcătuind o gloată guvernată de impostori, lipsită de moralitate şi Dumnezeu. Dar până când? Cât să mai îndurăm strâmbul mers al vieţii noastre nici măcar de martiri şi voluntari, căci de am şti că ceea ce suferim de 23 de ani ar fi doar preţul pentru înălţarea noastră ca naţiune şi al propăşirii de mâine, am mai suporta dureri şi lipsuri încă pe atât, precum după un cumplit război sau cataclism devastator. Dar, vedem că sacrificiul nostru, al celor mulţi şi cinstiţi şi săraci, duce la îmbogăţirea peste măsură a îmbogăţiţilor, la sfidarea legii a celor care fac legea în propria favoare şi la deteriorarea alarmantă a vieţii noastre de la o zi la alta, încât am ajuns să râvnim amărâtul de salariu, locul de muncă şi ”prosperitatea” din trista perioadă comunisto-ceauşistă cu preţul îndobitocirii de atunci în schimbul celei de acum, mult mai perfidă şi de durată, indusă şi întreţinută fiind cu instrumente mult mai perverse şi eficiente. 
  
Dar să ne deşteptăm, români, să ne trezim odată din somnul ca de moarte în care ne-au blocat abilii şi trufaşii noştri trădători de neam de aici, cei din interior, mânaţi şi cumpăraţi de către nevrednicii noştri duşmani care din vechime de veacuri ne râvnesc Carpaţii, Bărăganul, Ardealul, Regatul, Dobrogea, bucata de Dunăre, râurile, delta, marea, bogăţiile de deasupra şi de dedesubtul morţilor noştri neresemnaţi în nenumăratele şi neîncăpătoarele cimitire ale patriei! Să ne scuturăm odată din dulcea amară(!) şi fatală narcotizare politică, să rupem tăcerea apăsătoare ca de vite duse pe bandă la abator, ca deportaţii în camerele de gazare naziste, condamnaţii nevinovaţi care şi la ultima suflare încă sperau să le vină apă de baie pe ţeavă ... ! 
  
Mamă sfântă Românie, 
  
Cui te las şi cui ne laşi? 
  
Trişti români şi românaşi 
  
Fără vlagă şi mândrie, 
  
Turmă de naivi şi laşi 
  
Izgoniţi în pribegie ... ! 
  
Căci şi voi poate simţiţi cu lacrimi în ochi şi amară durere în inimă marea ameninţare cu pieirea, apropiindu-se moartea care ne învăluie tot mai de apropae pe noi şi pe cei dragi nouă şi pe cei cărora ar trebui să le lăsăm drept moştenire o ţară ca un rai, şi nu un tărâm mizerabil al sărăciei şi promiscuităţii, o groapă de gunoi a Europei şi un model de faliment moral şi economic într-o lume care ne respinge, nu mai crede în noi, ne arată drept exemplu al eşecului post-comunist în contrast cu expansionismul comunist chinezesc care trebuie să arate triumfător, contagios, de invidiat. Haideţi buni şi bravi români, deschideţi ochii, clătiţi-vă faţa cu apă rece de izvor carpatin şi adunaţi-vă om cu om, căci veţi auzi curând semnalul pe care mulţi îl aşteptaţi! 
  
Deşteptaţi-vă, dormirăţi 
  
Somn de boală fără leac, 
  
Vreme-n care zămislirăţi 
  
Monştri, bestii peste veac, 
  
Trădători de neam sărac! 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Naţionalişti, curând veţi auzi semnalul deşteptării ! / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 707, Anul II, 07 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!