CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Natalia Micalona
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
  
Natalia Micalona (pseudonim literar) scrie în anul 2000 prima poezie care a apărut în primul volum intitulat „Glasul inimii” vol.I. ( 2005). Anul 2009 vine cu cel de-al 2-lea volum intitulat „Glasul inimii vol.2", doi ani mai târziu apare „Suflete pereche", urmând ca în anul 2012 să apară două volume „Cuvinte simple" și „Eternul între file". În anul 2013 se naște „Înger albastru", un an mai târziu „Iluzie", iar în anul 2016 lansează volumul de versuri „Sărutări pe suflet". Multe dintre poeme sunt publicate pe diferite site-uri de poezie și cultură, cum ar fi Agonia, poezii.ro, ecreator.ro, în revista culturală “Gutenberg” condusă de Florica Cândea, în anul 2017 a publicat în Antologia grupului „Prietenia” și în volumul colectiv "Tu-carte deschisă". A înființat grupul literar (anul 2012) și revista de cultură „Tu-carte deschisă” (anul 2017), în urma unei colaborări cu Radio Zestrea, fiind prezentatoarea emisiunii cu și despre cultură „Tu-carte deschisă”, la care au participat personalități importante ale Aradului. Natalia a fost invitată la diferite emisiuni și evenimente culturale. A susținut câteva conferințe publice la Arad printre care reamintim conferințele Bookland din anii 2014, 2015, 2016 conferințe dedicate tinerilor. Născută în 10 martie 1988, în județul Arad, absolventă a facultății de psihologie, masterat în psihologie clinică, scrie și proză, terapii psihologice pe care le semnează cu numele său Ianto L. Teodora.  
  
Referinţă Bibliografică:
Natalia Micalona / Natalia Micalona : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2473, Anul VII, 08 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Natalia Micalona : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Natalia Micalona
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!