CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Povestiri >  

MOUSE LIVER; EXPERIMENTE EŞUATE sf
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

3 MOUSE LIVER; EXPERIMENTE EŞUATE sf  

 

Cu toate eforturile făcute de cercetătorii din diverse centre de studii medicale de pe Mapamond, realizările nu erau cele scontate! S-au semnalat foarte puţine cazuri de vindecare şi acelea pe indivizi care nu ştiau practic dacă suferă neapărat de ciroză. Optimismul începea să se piardă pe mai toate meridianele şi paralelele Terrei. Consumatorii de produse alcoolice îşi vedeau de treaba lor, mergând pe ideea că un păhărel nu strică! Fabricnţii de băuturi alcoolice încercau prin diverse modalităţi să-şi readucă clienţii în spaţiul lor! Marii pierdanţi ai acestui experiment erau producătorii de produse naturiste care protejează ficatul, criticând prin diverse mijloace experimentul MOUSE LIVER ca fiind doar o mare farsă!  

Pe de altă parte revolta micilor rozătoare continua cu şi mai mare amploare. Şoriceii rodeau tot ce putea fi în vreun fel sau altul cât de cât comestibil. Dacă până la un moment dat se rodea hârtie şi haine, atacul a fost declanşat asupra aparaturii electrocasnice. Nu se ştie prin ce mijloace atacatorii aflau că un aparat sau altul nu funcţionează şi începea distrugerea acestuia. Se rodeau cabluri mici pentru început, pentru a se continua cu alte elemente ale respectivului aparat. În locuri bine plasate se găseau cuiburi cu micile vietăţi şoriceşti. Televizoare, frigidere, PC-uri cădeau sub dinţii mici şi răutăcioşi ai şoricimii revoltate. Otrăvurile erau evitate de parcă aveau semafoare de avertizare. Atacurile erau dirijate în mod special de unde dispărea un şoricel, indiferent de specie, fie că erau de câmp sau cei din jurul locuinţelor umane. Dezastrul era din ce în ce mai vizibil. Datorită Internetului, se răspândeau ştirile şi se preconizau măsuri de prevenţie.  

S-a format un comitet ONU pentru studierea fenomenului MOUSE LIVER! S-a organizat imediat o conferinţă internaţională şi s-a hotărât sistarea exeperimentului. Mesajele au început să străbată firele nevăzute pe toate reţelele de socializare. Tuturor celor care erau cuprinşi în astfel de acţiuni li s-a solicitat să raporteze dacă se observau progrese. Miraculos, acolo unde nu mai dispăreau şoricei, nu mai existau nici daune materiale. În final experimentul MOUSE LIVER a fost sistat. Guvernele unor state voiau chiar să dea legi speciale pentru interzicerea acestuia.  

Dacă din anumite surse vom avea alte informaţii le vom aduce la cunoştinţa publicului larg.  

Referinţă Bibliografică:
MOUSE LIVER; EXPERIMENTE EŞUATE sf / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 666, Anul II, 27 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!