CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

DIETA NATURISTĂ
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DIETA NATURISTĂ

Pentru doamnele aflate la cumpăna vârstelor şi a kilogramelor, specialistul nostru nutriţionist, sexolog, numismat şi renumit consilier familial al revistei „Familia, ultima frontieră“ oferă o soluţie considerată optimă pentru o siluetă de invidiat, un tonus remarcabil şi o deplină armonie conjugală.
Se recomandă ca dimineaţa să mâncaţi la repezeală două palme şi să vă înghiţiţi discret lacrimile. Ele nu conţin „E“-uri, sunt 100% naturale, iar procedeul oferă privirilor un ten proaspăt, îmbujorat, în timp ce ochii uşor umezi vă dau un aer irezistibil, plin de poetică visare.
După ce soţul pleacă să-şi caute serviciu, trimiteţi copiii la produs şi bombăniţi în voie. Veţi fi surprinsă de bogăţia vocabularului şi capacitatea de combinare a cuvintelor şi expresiilor, ceea ce vă va conferi o linişte adâncă, susţinută de inspiraţii profunde sub formă de oftat. Către orele 11.00, când încercaţi o uşoară senzaţie de foame, de regulă apare şi administratorul de la bloc în speranţa că va obţine banii pentru întreţinere. Bucuroasă, îi serviţi un refuz ferm bine asezonat cu epitete colorate. El vă invită să vizitaţi locuri exotice, în care aţi mai fost când eraţi foarte, foarte mică. Constataţi cu plăcere că relaţiile interumane, excelente, pe care le întreţineţi cu grijă, vă fortifică spiritual. Apare şi soţul, afişând o frumoasă culoare violacee şi un puternic miros de bere şi mici cu usturoi. Fiind ora prânzului, mâncaţi o bătaie bună pe motiv că răbdările erau cam prea prăjite, ceea ce îi provoacă fiinţei pe care o iubiţi atât de mult mici arsuri şi unele regurgitaţii.
Fiinţa astfel definită merge să se odihnească. O face horcăind foarte masculin, în timp ce dumneavoastră daţi cu mătura în copiii care au venit acasă fără nimic, bătuţi şi flămânzi. Sătui, adorm şi aceştia pe unde apucă. Soţul iese din comă uşor năuc, însă buzele dumneavoastră tumefiate natural şi răscolitor de senzuale îi dau idei. În timp ce şi le exprimă prin icnete, susuraţi delicat printre dinţi cuvinte de alint legate de soacra dumneavoastră şi de cartea cu poze colorate înfăţişând unele animale domestice. Scoateţi uşoare ţipete de plăcere când vă propteşte cotul în gât. Va sesiza fericirea ce vă inundă şi îşi va aprinde o ţigară. Recunoaşteţi, este atât de „macho“ cu un ochi puţin închis, ţigara în colţul gurii, în timp ce scrumul vi se scutură pe piept. Aproape nici nu luaţi în seamă copiii care se înveselesc atât de drăgălaş în jurul părinţilor. Nu cunoaşteţi termenul de tristeţe „post coitum“, aşa că, plină de energie, trimiteţi din nou copiii afară, dându-le câteva palme, să aibă la ei pentru orice eventualitate. Soţul reintră în colaps, iar dumneavoastră compuneţi în gând un fel de odă închinată, la întâmplare, lui Dumnezeu, soţului, în general vieţii.
Se întorc pe înserat copilaşii care, sensibili şi bine educaţi, vă dăruiesc o jumătate de covrig. Faptul că la un capăt este ros de un câine vă consolidează ideea comestibilităţii, în consecinţă îl savuraţi înmuiat în apa de la robinet, pentru a vă menaja gingiile.
Această cină voit frugală vă fereşte epiderma de ravagii seboreice, vă aşezaţi, deci, pe rogojină pentru a vă proteja coloana şi vă lăsaţi cuprinsă de braţele înmiresmate ale lui Morfeu. Nici o grijă nu vă tulbură visele. Sunteţi, pur şi simplu, fericită pentru că ştiţi cum să luptaţi pentru asta.
Somn uşor!

 
Referinţă Bibliografică:
DIETA NATURISTĂ / Mihai Batog Bujeniţă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1276, Anul IV, 29 iunie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Batog Bujeniţă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Batog Bujeniţă
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!