CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Marioara Ardelean
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Marioara Ardelean s-a născut în anul 1950, în județul Hunedoara, petrecându-și copilăria și adolescența la Deva, unde locuiește și în prezent (2018). Încă de mică a fost pasionată de lumea fascinantă a cărților, citind foarte mult. A scris poezii de foarte tânără, în special poezie de dragoste și religioasă, dar le-a ținut pentru sine, fără să se gândească vreodată să le publice.  
  
Deși viața nu i-a oferit, în tinerețe, posibilitatea să-și dezvolte talentul cu care a fost înzestrată, Marioara simte că trebuie să-și urmeze vocația și reîncepe, subit, să scrie, la câțiva ani după pensionare. În anul 2015, publică primul său volum de poezii pentru copii, intitulat Universul copilăriei, la Editura Emma, din Orăștie. Un an mai târziu, în 2016, autoarea vine din nou în întâmpinarea micilor cititori, cu volumul Din tainele poveștilor, apărut la Editura Armonii Culturale, din Adjud, județul Vrancea, iar în 2017 vede lumina tiparului cartea de poezii pentru preșcolari și școlarii mici, Alfabetul poeziei, la aceeași editură.  
  
Are colaborări, permanente sau ocazionale, cu câteva reviste literare, apărute în format electronic sau pe suport de hârtie, printre care: Dăruiri Literare – editată sub egida Asociației Florema Design, Cluj-Napoca; Apollon Junior, Urziceni, jud. Ialomița; Confluențe Literare și Cenaclul qPoem – reviste în format electronic; Eminesciana – fondată de cunoscutul grafician Mihai Cătrună; Contraste Culturale – fondator, prof. Izabela Tănasă etc.  
  
Referinţă Bibliografică:
Marioara Ardelean / Marioara Ardelean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2709, Anul VIII, 01 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Marioara Ardelean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marioara Ardelean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!