CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  
Autor: Mihai Marin         Ediţia nr. 320 din 16 noiembrie 2011        Toate Articolele Autorului

MARIN MIHAI: Festivalul Internaţional „Două inimi gemene” in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional „Două inimi gemene” in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici s-a încheiat la 15 noiembrie, la Chişinău, cu un concert de gală desfăşurat la Palatul Naţional. 
  
În competiţie au participat 42 de interpreţi din România, Bulgaria, Italia, Letonia, Ucraina, Rusia, Republica Moldova şi, în premieră, Germania şi Uzbekistan.  
  
Premiul mare al concursului din acest an a fost câştigat de Vadim Cocetkov din Ucraina, în timp ce la secţiunea copii, premiul a fost adjudecat de Felicia Dunaf din Chişinău. Concurenţii au interpretat două piese, una aparţinând compozitorului Ion Aldea Teodorovici, iar cealaltă, la alegere, în limba ţării pe care o reprezintă, informeaza Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. 
  
Un moment special al ediţiei din acest an a fost comemorarea poetului Grigore Vieru, pe versurile căruia au fost scrise majoritatea pieselor lui Ion Aldea Teodorovici. 
  
Festivalul Internaţional de muzică uşoară „Două inimi gemene” este organizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni si de Asociaţia „Două inimi gemene” condusă de mama regretatei Doina Aldea Teodorovici. 
  
http://www.youtube.com/watch?v=XWQpTbD9lNA 
  
MARIN MIHAI, 
  
-realizator al emsiunilor 
  
-MICHAEL SHOW (Miercuri,orele 18.00-20.00 RO) 
  
-HAI,ROMANIA! (Duminica,orele 18.00-20.00 RO) 
  
RADIO PRODIASPORA 
  
www.prodiaspora.de 
  
contact email: 
  
marinmihai@prodiaspora.de 
  
-Va astept sa realizam IMPREUNA emisiunile ! 
  
(trimiteti poezii,dedicatii muzicale,mesaje pentru cei dragi) 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
MARIN MIHAI: Festivalul Internaţional „Două inimi gemene” in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 320, Anul I, 16 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!