CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Mariana Ciurezu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Exist .fiecare suntem unici ,totul e ca trecerea noastra prin aceasta lume sa nu provoace dureri ,suferinte ,remuscari. Am o varsta ,o jumatate de secol de cand incerc sa trec printre greutati si probleme ,dar am satisfactia ca nu au trecut acesti ani degeaba ,ca nu am facut niciodata nimanui rau si ca dupa puterile mele am adus un zambet pe fata si in sufletul celor care m-au cunoscut. 
  
Mă numesc CIUREZU MARIANA, m-am născut la IAŞI, la 17 decembrie 1956, în oraşul celor şapte coline, care poată şi astăzi memoria distinselor personalităţi care şi-au purtat paşii pe străzile bătrânului oraş .  
  
Studiile le-am făcut la Iaşi, la Liceul “DIMITRIE CANTEMIR” şi apoi Facultatea de Chimie şi Tehnologie Textilă au desăvârşit formarea mea ca inginer.  
  
Într-un oraş încărcat de atâta farmec şi istorie nu se putea să nu fiu atrasă de literatură , cochetând cu poezia încă din perioada liceului.  
  
Soarta mi-a purtat paşii , după terminarea facultăţii, iniţial la TG-JIU şi apoi Piteşti, unde mă aflu şi acum.  
  
Am reanceput să scriu în urmă cu câţiva ani şi să public ceea ce scriu pe internet, încurajată de aprecierile cititorilor mei, lărgind activitatea prin publicarea poeziilor mele pe saituri literare cunoscute , ca : Poezii.bîz, Agonia , Esenţe, etc publicând primele poezii în volumul ”VARA” din seria Anotimpuri, editate prin grija Asocietiei ” Universul Prieteniei” din Iaşi , în anul 2009 , iar în mai 2010, publicând în Volumul a “Calatori prin timp” , publicat de Editura CACUCCI iar I septembrie volumul “Culegere de poezii religioase” la Ecko Print Drobeta Turnu. Severin. apoi continuand cu ,,Vis si pasiune ,, aparut sub egiga saitului ,,Esesnte,, in anul 2011.  
  
Poezia reprezintă pentru mine un lucru minunat, şi m-a determinat să păşesc într-o lume fascinantă a cuvintelor şi a imaginaţie şi m-a ajutat să depăşesc momentele dificile ale vieţii, prin care am trecut.  
  
Scrisul mi-a deschis calea legării unor prietenii deosebite şi în felul acesta privesc cu încredere în viitor.  
  
CIUREZU MARIANA 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Mariana Ciurezu / Mariana Ciurezu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 293, Anul I, 20 octombrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Mariana Ciurezu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mariana Ciurezu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!