CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Carti >  

Pe Când Eram o Operã de Artã, Eric-Emmanuel Schmitt‎
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

alt=life blog writer poetry child wisdom art music passion hobby sharing reader copil citit poezii scris pasiune muzica bucurie joy intelepciune adevar Credinta Faith parinti mama tata parents mother mom dad father lover iubit iubita love iubire lumina light spirit soul suflet cugetari filozofie filosofie philosophy thinking ponder human humanity umanitate om femeie barbat woman man Wrinkles on my Timeline blog writer culture music hobby sharing life Faith pe cand eram o opera de arta eric-emmanuel schmitt recenzie carte roman spiritualitate dragoste iubire devenire sinePe Când Eram o Operã de Artã, Eric-Emmanuel Schmitt‎  

O satirã cruntã şi bine meritatã a non-valorilor ridicate la rang înalt în societatea de azi.  

 

Sã ne pãstrãm Sinele chiar dacã fiinţa suferã în prezent îtr-un mod mai violent propria Devenire!  

Un adevãrat semnal de alarmã pentru pãrinţi, adolescenţi şi inocenţi spre a se feri de influenţele plantate cu gând rãu în calea noastrã, a tuturor, de cei ce se scaldã în propria pierzanie!  

 

Concluzia:Oricât am pierde, oricât am uita din noi ... existã mereu o poartã de ieşire prin spate: spre mare, spre pictorul invizibilului din noi, spre iubirea adevaratã, spre avântul sfãnt al regãsirii curajoase - indiferent de dificultatea luptelor şi a sacrificiilor lumeşti.  

Referinţă Bibliografică:
Pe Când Eram o Operã de Artã, Eric-Emmanuel Schmitt‎ / Maria Teodorescu Băhnăreanu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1252, Anul IV, 05 iunie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Maria Teodorescu Băhnăreanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Teodorescu Băhnăreanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!