CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Maria Giurgiu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PROFIL DE AUTOR  
 
Giurgiu Maria- Liber profesionist, scriitoare proză și poezie,  
 
născută la 1.11.1960, în comuna izvoru, din comuna Uda, județul Argeș, am trăit mulți ani în Târgoviște,, literatura și scrisul- o pasiune din anii de școală.  
 
Rezidentă în Italia , în orașul Casarsa, provincia Pordenone, regiunea Friuli Venezia Giulia, unde lucrez și trăiesc în prezent.  
 
Membră în LIGA SCRIITORILOR ROMÂNI, filiala Vrancea, din august 2015.  
 
Publicat primul volum în proză- debut editorial colecția GRAI ROMÂNESC 2015, intitulat”POVEȘTI DESPRE UN TERITORIU MARGINALIZAT”; povestirile tratează frânturi de viață a personajelor, culese din lumea satului natal așa cum l-a cunoscut și perceput autoarea de-a lungul anilor vieții sale.  
 
publicat al doilea volum proză-romanul ,,INGRID” –august 2015 la aceeași editură- Editgraph;  
 
poezii în Antologie 2015-,,Ieri ca prin vis” la editura Editgraph 2015;  
 
în curs de apariție un volum de poezii la aceeași editură;  
 
poezie și proză în Antologia Ligii scriitorilor 2016;  
 
în curs de publicare proză în antologia bilingvă ,,Mugurii Primăverii” în Grai Românesc;  
 
-Antologie ,,Magia sărbătorilor de iarnă” 2014;(apărută în 2015);  
 
-Antologie ,,Obraji de magnolii” româno-italiană colecția Grai Românesc-2015;  
 
-Antologie ,,Dor de Eminescu”- colecția Negru pe alb-2015;  
 
Antologie-cu tine în gând -2016-Colecția Grai Românesc;  
 
Antologie de poezie românească ,,Literatura de ieri de azi și de mâine”-2016-Editura Liric graph  
 
- continui să public proză și poezie pe mai multe situri literare,(Cronopedia, Negru pe Alb, Însemne Culturale, Literatură, Grai Românesc, Dialoguri culturale ) și reviste: Confluențe Literare, Negru pe Alb, Taifas Literar, Castelul cuvântului.  
În anul 2017 mi-au fost publicate la editura Armonii Culturale alte două volume , unul în versuri intitulat ,,UN VIS CU PARFUM DE AMURG" și un altul de povestiri intitulat ,,COPILĂRIE ÎNTRE REAL ȘI FANTASTIC".  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Maria Giurgiu / Maria Giurgiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2025, Anul VI, 17 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Maria Giurgiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Giurgiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!