CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Lucica Boltasu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
"Respectul pentru persoana de lângă tine, indiferent de apartenența politică, etnică, religioasă, este un semn de înțelepciune. Când acest respect dispare, viața personală e un mare semn de întrebare...Cine nu respectă pe semenul său, nu se respectă nici pe sine însuși. Omul este liberul său arbitru, cu o conștiință care îl poate îndruma acolo unde dorește, conform opțiunilor sale conștiente. Fiecare om își croiește un drum în viață, alegând calea care i se potrivește cel mai bine...Armonia, o găsești doar atunci când ai pacea lăuntrică; îmbinând cerescul cu pamantescul, se creează o "simbioză" între divinitate și om, o legătură unică, ce doar acel care o experimentează o poate înțelege. Viața...o alergare spre nicăieri, când nu știi care îți e rostul pe pământ, cine, de ce și pentru ce te-a creat..."Barcelona-Lucica Boltasu  
  
Referinţă Bibliografică:
Lucica Boltasu / Lucica Boltasu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1731, Anul V, 27 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Lucica Boltasu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucica Boltasu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!