CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Comorile inimii
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
COMORILE INIMII  
  
 
  
Am un mod de gândire sănătos, am, în mod firesc, o viaţă bună, plăcută, deplină şi cu sens. Sunt mulţumit de mine însumi şi îi sunt recunoscător lui Dumnezeu!  
  
Am, în fiecare zi, constant şi neabătut, obiceiul să mulţumesc divinităţii pentru ziua care începe, pentru darurile şi binecuvântările pe care le-a pregătit pentru mine.  
  
Am energie bună, îmi folosesc discernământul şi intuiţia pentru a alege ceea ce mi se potriveşte cu adevărat.  
  
Am dorinţa şi intenţia de a fi o prezenţă plăcută oriunde merg. Vreau toţi să se simtă bine cu mine. Iar secretul meu este doar zâmbetul...  
  
Studiez cărţi de dezvoltare personală, am înţelegere şi percepţie corectă a lucrurilor, am calm şi claritate în judecăţi, încât mă simt bine cu mine şi cu alţii...  
  
Mă controlez, nu vreau să-mi displacă ceva , las lucrurile să curgă, nu-mi schimb uşor starea de spirit.  
  
Am convingeri şi principii morale care mă menţin în stare de echilibru şi cu stimă de sine, adică îmi place de mine şi nu mă abat de la linia mea evolutivă...  
  
Egoul şi egoismul nu îmi dau orientarea potrivită; îmi ascult inima şi sufletul meu este liniştit, uşor ca un fulg...  
  
Îmi dezvolt iubirea de sine, nu în sensul trufiei, ci în direcţia autocunoaşterii şi a iubirii aproapelui...  
  
Referinţă Bibliografică:
Comorile inimii / Luciana Cosmina Vlad : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3718, Anul XI, 06 martie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Luciana Cosmina Vlad : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Luciana Cosmina Vlad
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!