CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Liviu Pirtac
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
„ Un scriitor e un om care exprimă în scris cu o liminară sinceritate ceea ce a simţit, ceea ce a gândit, ceea ce i s-a întâmplat în viaţă, lui şi celor pe care i-a cunoscut, sau chiar obiectelor neînsufleţite. Fără ortografie, fără compoziţie, fără stil şi chiar fără caligrafie. „  
  
Camil Petrescu  
  
  
  
  
NUME : Pirtac  
  
  
  
PRENUME : Liviu  
  
  
  
DATA NAŞTERII : 5 septembrie  
  
  
  
LOCALITATE : Petroşani  
  
  
  
PROFESII : inginer miner, jurnalist  
  
  
  
  
Din punctul meu de vedere scrisul este o confesiune faţă de mine, dar şi faţă de ceilalţi, mă descopăr în fiecare rând scris, fie proză, fie poezie, îmi aștern pe hârtie gânduri, trăiri, experienţe, care astfel nu mai sunt efemere, ci devin de-o viață cu scrierea.  
  
  
Nu scriu doar pentru mine, pentru că nu am nevoie de o spovedanie, cred că orice gând, orice propoziţie, frază sau vers pe care le las pe hârtie trebuie să fie înţelese de cât mai multă lume.  
  
  
Iar la noi în Petroşani, în afară de grămada de cârciumi unde îşi îneacă minerii amarul, nu prea ai unde să-ţi petreci timpul liber. De aceea îmi place să stau în faţa calculatorului, să gândesc şi să scriu.  
  
  
Ăsta mi-s eu !  
  
  
Punct.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Liviu Pirtac / Liviu Pirtac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1778, Anul V, 13 noiembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Liviu Pirtac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liviu Pirtac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!