CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Liviu Gogu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
-M-am născut la data de 14.09.1963, în localitatea Poşta Cîlnău, judeţul Buzău.
-Am urmat cursurile şcolii generale din localitatea natală, între anii 1970-1978.
-Din 1978, până în 2006, studii militare (liceu militar, scoala de ofiteri, Academia Forţelor Terestre) şi carieră militară.
-Am început să scriu proză pe la începutul lui 2008, deşi, mărturisesc, impulsul l-am simţit dintotdeauna, dar multă vreme am ezitat să-i dau curs...  
-Sunt membru activ pe site-urile "Esenţe", "Negru pe Alb", "Cititor de proză", "Bocancul literar", "Noduri şi semne", "Reţeaua literară", "Cronopedia", "RoGrup", "Sunetul Muzicii".
-Am publicat proză scurtă în:  
- revista "Actualitatea literara" nr. 4/2011;  
- revista "Regatul cuvântului" nr.1/2012.  
-Coautor, cu creaţii de proză scurtă, în antologiile "Prietenia cuvintelor" şi "Pe strada inimii, cuvântul", editate în noiembrie 2011, respectiv august 2012, de către Asociaţia pentru Promovarea Realizărilor Artistice (ASPRA) din Galaţi.  
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Liviu Gogu / Liviu Gogu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 227, Anul I, 15 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Liviu Gogu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liviu Gogu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!