CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Ligya Diaconescu         Ediţia nr. 426 din 01 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Ligya DIACONESCU - ÎNSCRIERI PENTRU ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI – STARPRESS 2013
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Distinse doamne, stimaţi domni,  
 
Vă informăm că, în curând , vom demara înscrierile pentru Antologia Scriitorilor Romani Contemporani din Întreaga Lume „STARPRESS 2013” - română-germană, secţiunea POEZIE şi secţiunea PROZA , în aceleaşi condiţii ca şi Antologiile STARPRESS 2011, în română-engleză şi STARPRESS 2012, în română-franceză.  
 
Secţiunea 2013 va fi în limba germană, dat fiind faptul că la lansările din Germania am fost rugaţi să lucrăm şi o astfel de carte, în vederea unei mai bune cunoaşteri a scriitorilor români contemporani de către scriitorii germani de origine romînă şi a celor germani get-beget.  
 
În urma înscrierilor va avea loc o selecţie a scriitorilor admişi în Antologie, numărul maxim al acestora, totalizând, la cele două secţiuni, 40 de scriitori.  
 
Vă informăm că am găsit traducători de limbă germană, care au tradus beletristică şi poezie, în cazul în care domniile voastre nu aveţi propriul traducător.  
 
Vă urăm mult succes în activitate,  
 
Doamne Ajută!  
 
Ligya D.  
 
-------------------------------------  
 
ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME STARPRESS 2013  
 
Revista Internaţională STARPRESS  
 
www.valcea-turism.ro va realiza o ANTOLOGIE A SCRIITORILOR ROMÂNI DE PRETUTINDENI / ANTOLOGIA STARPRESS , bilingvă, ROMÂNĂ-GERMANă pe două secţiuni, POEZIE ŞI PROZĂ SCURTĂ (sau fragmente de roman) ale autorilor români contemporani din întreaga lume.  
 
În acest scop, aşteptam părerile şi propunerile dumneavoastră pe adresele redacţiei.  
 
Prioritate în paginile ANTOLOGIEI STARPRESS vor avea câştigătorii şi participanţii la Concursul Internaţional de Poezie Pentru Romanii din Întreaga Lume STARPRESS, ediţiile 2008 şi 2010, colaboratorii revistei, cei care au fost publicaţi de STARPRESS şi cei care sunt recomandaţi. Nu excludem pe cei talentaţi, care dintr-un motiv sau altul nu au apărut în paginile noastre. Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversaţi, de a nu publica lipsa talentului şi pe cei care trimit intenţia lor prea târziu, după primirea materialelor într-o anumită perioadă ce se va anunţa curând.  
 
Atât pentru poezie cât şi pentru proza se vor aloca, câte 4 pagini, două în limba engleză, două în română, începând cu un scurt CV, poză şi versuri/ fragmente proză.  
 
Fiecare autor va primi câte trei exemplare .Vom dona câte un exemplar fiecărei AMBASADE străine în România. Personal voi dona, cu proces verbal câte un exemplar şi voi încheia câte un parteneriat cultural. Totul va fi „imortalizat”, prezentat în revista STARPRESS www.valcea-turism.ro şi celorlalţi parteneri media din diaspora şi România, ziare, posturi de radio şi TV, reviste, agenţii internaţionale de presă, colaboratori cunoscuţi deja de domniile voastre precum şi media din ţările cu, care se vor încheia parteneriatele – informate de Ambasada fiecărui stat .  
 
Fiecare participant – poet/prozator (care are talent) şi doreşte să facă parte din ANTOLOGIA STARPRESS va contribui cu 70 de euro... pentru realizarea cărţii, tipar şi mai ales pentru expedierea şi publicitatea ei în întreaga lume.  
 
CONDIŢIILE DE PARTICIPARE:  
 
1 Atât pentru poezie cât şi pentru proză se vor aloca câte 4 pagini, două în limba GERMANĂ, două în ROMANĂ, începând cu un scurt CV, poză şi versuri/ fragmente proza.  
 
2. Se primesc materiale culese pe calculator, corp literă 10 cu diacritice, font Times New Roman, spaţiere între rânduri de 1 sau 1,5 (vă vom anunţa din timp detaliile tehnice), pe adresele care vor fi menţionate printr-un comunicat de presă, o fotografie în format jpg şi un scurt CV. (Materialele şi CV-ul vor fi trimise în limba română şi engleză - eventual şi în limba franceză, stabilind detaliile după primirea părerilor dumneavoastră).  
 
3 Scriitorii vor achita 70 euro (sau contravaloarea acestora în lei) în contul Revistei STARPRESS  
 
.  
 
4. Fiecare scriitor va primi câte 3 exemplare, gratuit.  
 
5. Fiecare scriitor va putea avea propriul sponsor pentru paginile sale, nominalizat în paginile respective (câteva rânduri despre activitatea sa, adresa de e-mail şi coordonate sit)  
 
Aşteptam părerile dumneavoastră, intenţia de înscriere şi alte propuneri, pe adresele: star_ligya@yahoo.com  
 
sun_andrada@yahoo.com  
 
free3ymher@yahoo.ca  
 
sau la telefon +40 :0723 371626 .  
 
REVISTA INTERNAŢIONALĂ STARPRESS  
 
(romano canado-americană cu corespondenţi în întreaga lume)  
 
www.valcea-turism.ro  
 
Director general  
 
Ligya DIACONESCU  
 
Membru al Clubului de Presă Transatlantic  
 
Membru fondator al „Association des mass-medias et journalistes d'expression roumaine sans frontière"  
 
1 martie 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ligya DIACONESCU - ÎNSCRIERI PENTRU ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI – STARPRESS 2013 / Ligya Diaconescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 426, Anul II, 01 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ligya Diaconescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ligya Diaconescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!