CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Maria Dobrescu         Ediţia nr. 59 din 28 februarie 2011        Toate Articolele Autorului

LANSAREA VOLUMULUI „CEZAR, FIUL XANTIPEI”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ASOCIAŢIA JURNALITĂŢILOR ŞI SCRIITORILOR MINORITĂŢILOR ETNICE DIN ROMÂNIA “EUROPA 21” 
  
Bucuresti, Str. Nerva Traian nr.17-19, Bl.M70, sc.1, ap.17, sector 3  
  
Tel. 0741.117.899; e-mail: mariaoprea21@yahoo.com  
  
INVITAŢIE  
  
Stimata Doamnă / Stimate Domnule,  
  
Asociaţia Liga Albanezilor din România şi Asociaţi Jurnaliştilor şi Scriitorilor Minorităţilor Etnice din România „Europa 21” vă invită  
  
miercuri, 2 martie 2011, ora 17:00 
  
la lansarea volumului  
  
Cezar, fiul Xantipei 
  
Cu poetul Cezar Ivănescu, în viaţă şi dincolo de ea, autor Maria Dobrescu. Evenimentul va avea loc la Muzeul Naţional de Istorie a României, în cadrul Târgului de carte AMPLUS.  
  
Vor fi prezenţi ambasadorii Albaniei şi României, scriitori, critici literari, artişti, jurnalişti, membri ai comunităţii albaneze şi prieteni ai organizaţiei noastre, iubitori de cultură.  
  
Lansarea va fi de fapt o evocare a poetului Cezar Ivănescu, ai cărui strămoşi, originari din sudul Albaniei, s-au stabilit în România în secolul al XIX-lea. Prietenii poetului vor rosti scurte alocuţiuni şi va fi prezentată o expoziţie cu lucrări de pictură dedicate scriitorului. Autor: Aurelia Călinescu.  
  
Preşedinte ALAR  
  
Oana Manolescu  
  
Maria Dobrescu  
  
Preşedinte AJSMER „Europa 21” 
  
Maria Dobrescu 
  
Bucureşti 
  
20 februarie 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
LANSAREA VOLUMULUI „CEZAR, FIUL XANTIPEI” / Maria Dobrescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 59, Anul I, 28 februarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Maria Dobrescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Dobrescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!