CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Aniversari >  

LA MULŢI ANI, DOMNULE CRISTIAN PETRU BĂLAN!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista universală de atitudine şi creaţie Armonii Culturale şi revista Confluenţe Româneşti îl aniversează astăzi, 26 iunie, pe acad. prof. CRISTIAN PETRU BĂLAN. LA MULŢI ANI, cu multă sănătate, alături de cei dragi dumneavoastră, dragul nostru TRANSATLANTIC! Să vă dea Dumnezeu mult bine, să ne mai bucuraţi cu magnificele dvs creaţii literare ori artistice şi cu distinsa dumneavoastră prezenţă! La mulţi ani şi familiei sărbătoritului: soţiei sale Dorina, fetei sale Codrina şi proaspeţilor părinţi James şi Ozana King, împreună cu minunaţii lor copii William şi Andrew! 
  
Am avut onoarea şi deosebita plăcere, ca după mai bine de un an de tatonări, pe net, să ne cunoaştem personal, la dubla lansare de carte avută de domnia-sa la Ploieşti, pe 28 mai 2011. Abia aşteptam să-l strâng în braţe pe extraordinarul, magnificul CRISTIAN PETRU BĂLAN, omul care te acceptă cu foarte mare prietenie şi care are, pentru fiecare, câte un cuvânt bun, o vorbă frumoasă(şi nu doar din complezenţă). Aşa este dânsul: o fire deschisă, caldă, primitoare şi mai ales sinceră. Un om care vine în fiecare vară în România, ca să-şi mai încarce plămânii cu aerul tare al ţării-mamă, să cunoască prieteni, să bucure oamenii. Unui astfel de om îi mulţumim astăzi că ne-a acordat şansa de a-l cunoaşte şi îi urăm - încă o dată, din suflet - LA MULŢI ANI!!! LA MULŢI ANI, DOMNULE CRISTIAN PETRU BĂLAN! 
  
Armonii Culturale şi Confluenţe Româneşti 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
LA MULŢI ANI, DOMNULE CRISTIAN PETRU BĂLAN! / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 177, Anul I, 26 iunie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!