CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

La cenaclul literar VASILE SAV
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul literar “ Vasile Sav“ 
  
Medalionul literar –muzical “Cele două borne ale frontierei spiritualităţii româneşti-Eminescu şi Cuza 
  
Şedinţa cenaclului literar din cadrul Cenrului de Zi pentru Vârstnici nr.2, patronat de Liga Scriitorilor Români, din data de 25 ianuarie a.c. s-a desfăşurat în Sala Mare a Cinematografului ” Mărăşti“, de curând reamenajat şi modernizat. 
  
În prezenţa unui numeros public şedinţa a fost deschisă de Maria Bobină, coordonatoarea Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2, care a dat cuvântul preşedintelui cenaclului, scriitorul Al.Florin Ţene. Acesta a prezentat ordinea de zi. Şedinţa a început cu concertul susţinut de Grupul vocal-instrumental “Speranţa “, condus de prof.Modest Vişoiu, care a prezentat cântece dedicate Unirii, inclusiv melodii pe versuri de Eminescu. Şi-au dat concursul violonistul Teglaş Augustin şi soliştii Ţăgureanu Alexandru şi Nicuşor Vasile. Între melodii au fost recitate poezii de către Marina Mondoi din clasici care abordau tema Unirii, iar poeţii Al.Florin Ţene şi Vasile Gădălin au citit din creaţiile lor inspirate de acest eveniment. 
  
În a doua parte a şedinţei prof.Vasile Sfârlea a vorbit despre istoricul Unirii, iar Aurel Vuşcan a făcut o expunere despre viaţa şi opera Poetului Naţional-Eminescu. 
  
Viitoarea şedinţă a cenaclului v-a avea loc în 29 februarie a.c.,orele 11, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2, de pe strada Decebal nr.21. 
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul literar VASILE SAV / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 390, Anul II, 25 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!