CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

La Casa de Cultută Municipală Cluj-Napoca
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Casa de Cultură Municipală 
  
Lansarea antologiei POEŢI CLUJENI LA CUMPĂNA DE MILENII 
  
( Galerie foto)  
  
Joi, 26 ianuarie, a avut la Casa de Cultură Municipală Cluj-Napoca, lansarea antologiei POEŢI CLUJENI LA CUMPĂNA DE MILENII, selecţie texte, fişe de autor şi prefaţă de dr.Dan Brudaşcu. Această lucrare este un proiect editorial al Casei de cultură a municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu revista CETATEA CULTURALĂ, CENACLUL VASILE SAV şi LIGA SCRIITORILOR ROMÂNI. 
  
În prezidiu acestei frumoase activităţi culturale au luat parte scriitorii: Constantin Cubleşan, Al.Florin Ţene şi Dan Brudaşcu. 
  
Şedinţa a fost deschisă de autorul acestei antologii, care a subliniat în cuvântarea sa că”cetatea clujului este şi rămâne o veritabilă capitală a poeziei româneşti şi la cumpăna dintre cele două veacuri şi mileni “, după care a dat cuvântul lui Al.Florin Ţene care a vorbit despre activitatea Ligii Scriitorilor, apoi citit două poezii, una a sa, şi alta a soţiei, poeta Titina Nica Ţene, cuprinse în antologie. 
  
În continuare a vorbit despre activitatea lui Dan Brudaşcu şi starea poeziei clujene Constantin Cubleşan. 
  
Au citit poezii Rodica Marian, Persida Rugu, Constantin Măruţoiu, Vasile B. Gădălin, Hanna Bota, Mariana Bojan, şi alţii. 
  
Între recitalul susţinut de poeţi, elevi de la Liceul de Muzică au interpretat la pian partituri ale compzitorilor clasici. 
  
Manifestarea s-a bucurat de unh real succes. 
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Casa de Cultută Municipală Cluj-Napoca / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 391, Anul II, 26 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!