CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 690 din 20 noiembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Jurnal de Atelier I - Fragment din Scrisori din Mileniul III către Prinţesa X - Scrisoarea Nr.144 ( partea întâia)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Foto: Steaua arzătoare cu opt raze ( ulei pe carton) 1997  

Dacă vreţi să mă gasiţi, căutaţi-mă în soarele din piept numit suflet. Dacă nu mă veţi găsi, nu disperaţi, căutaţi-mă în statuile fotonice. Şi dacă nici în aceste statui al memoriei nu mă veţi găsi, căutaţi-mă în memoria pulberei stelare; acolo locuiesc eu, într-o “Stea arzătoare cu opt raze”  

(SMC- Jurnal de Atelier, 2012)  

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor,  

Dragi prieteni,  

de pe facebook şi de pretutindeni, o zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin! Daţi-mi voie să vă mărturisesc, cu mâinile pe soarele din piept numit suflet, cât de mult m-a impresionat corespondenţă cu dumneavoastră pe reţelele de socializare de pe internet, şi cât de recunoscător le sunt tuturor zeilor şi zeiţelor care au făcut posibilă întâlnirea noastră cu începutul Eonului mesianic în acest spaţiu virtual al Internetului-celest. În acest sens, ţin să vă mulţumesc foarte mult Domniilor Voastre, şi în mod special zeiţelor solare venite din cer, pline de senzualitate, de bogăţie şi de mister, pentru că au facut posibilă, prin Lumina Caldă, întâlnirea noastră virtuală pe Cerul Cristalin.  

Astăzi, când din nefericire trăim într-o lume ce se arată, din păcate, pe pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar, trimit în eter spre Excelenţelor şi Domniilor Voastre a două Scrisoare, şi poate ultima din corolarul meu de „144 de Scrisori din Mileniul III către Prinţesa X”, prin care doresc, printre altele, o colaborare cu dumneavoastră: un contract privind licenţa de fabricare a unei Troiţe, patent românesc, având funcţia de Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară. Detalii despre acest proiect de Troiţă - RSB le puteţi găsi pe albumul meu de sculptură, distribuit pe reţeaua de socializare Facebook.  

Pe scurt, este vorba de un aparat de rezonanţă magnetică ( portabil, foarte benefic pentru celula vie) şi dispozitiv de protecţie asupra radiaţiilor nocive, asupra cipului RFID, sau a altor implanturi uterine sau implanturi pe creierul bicameral, pe care Noua Ordine Mondială ( NWO ) împreună cu Monsanto le implantează şi implementează acum, la nivel social-planetar, prin noul Codex Alimentarius, Etc. Gândesc că este spre binele nostru să ne unim eforturile pentru a salva sănătatea economică şi culturală a planetei, şi să prevenim împreună o catasfrofă demografică şi ecologică cu zece ani mai devreme, decât să ne închidem unul altuia porţile către cer, sau să ne săpăm singuri groapa mizeriei comune spre care se îndreaptă acum întraga omenire, şi în final săajungem toţi, din neştiinţă, să uităm de Creatorul nostru bunul Dumnezeu, Atotputernicul, care ne-a dat toate bunele experienţe, bogăţii materiale şi spirituale, şi puteri de a construi şi organiza împreună cu ştiinţă şi talent întreaga noastră planetă Pământ pentru a face din aceasta cel mai frumos Sat Planetar admirat şi iubit de toţi prietenii de pretutindeni.  

„Ce-ai să te faci, Doamne, dacă mor? Dacă mă sfarm? (îţi sunt ulcior) Dacă mă stric (şi băutură-ţi sunt) Sunt meşteşugul tău şi-al tău veşmânt, cu mine rostul tău dispare.” se întreba retoric exact în urmă cu 100 de ani, într-una din elegiile duineze, poetul austric Rainer Maria Rilke. După o sută de ani de singurătate, la această întrebare transcendentală şi existenţială, cei mai mulţi dintre noi răspund, desigur, cu afirmaţia nihilistă şi vulgară de genul: „Cine scapă, scapă, cine nu, îl ia Mama Dracului! Şi gata, nu-i aşa?! Lumea nu se termină cu noi şi nici fără noi...lumea merge înainte!”, vor afirma cu supunera şi neruşinare cei mai mulţi dintre cumuniştii orbi şi capitaliştii gregari, nihilişti puri şi vulgari, din seminţia lui Abel şi Cain. Trecut şi eu printre voi, trăitor cu ziua în această lume la margini de imperii, dar într-o lume care ne aparţine acum, deopotrivă, în egală măsură, afirm cu tărie, cu credinţa şi cu toată ştiinţa Artei-transformării în dotare că de data această, oricare ar fi „soluţia finală” din formula „Cine scapă, scapă, cine nu, îl ia Mama Dracului”, nu mai scapă nici Mama şi nici Dracul.  

Fără o schimbare profundă a imaginaţiei umane, trecând printr-o stare modificată a conştiinţei, care să transforme radical puterea politică mondială şi puterea religioasă pe nouă axă zamolxiano-atlantico-lemuriano-cristică, în războiul dintre forţele infernale şi cele cereşti ce se petrece, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în inimile şi în miniţile noastre, nu mai scapă absolut nimeni! Fară Dumnezeu, Atotputernicul, Creatorul programului nostru din Terra Mirabilis - Creator adevărat din Dumnezeu adevărat, care ni se descoperă nouă prin soarele din piept numit suflet - lumea va rămâne pe Pământ fără Stâlpul Central - Templu Regenerator de putere „sono-atomică”, iar în cer într-un razboi al „focului stelar”. Din nefericire, în acest moment greu al istoriei, în toată Uniunea Europeană, la fel ca si în SUA, întraga populaţie este angrenată puternic într-un sistem infernal creat special pentru a ne spăla creierele bicamerale şi a ne maltrata inimile noastre solare. Toti oamenii politici, globalişti şi globalizaţi, sunt orientaţi doar în sfera de putere şi interes a comisarilor trimişi de Noua Ordine Mondială (NWO) în fiecare ţără, ca să le comandă guvernelor marionetă ce să facă şi cum să gândească.  

Se cunoaşte deja cazul guvernului Ponta, cât de umil şi obedient s-a comportat la Referednumul pentru demiterea preşedintelui României (T.Basescu) din 29 iulie 2012, când 7,4 milioane de români, respectiv 87% din cei 8,5 milioane prezenţi le vot, au votat pentru demiterea preşedintelui, iar preşedintele Consiliului Europei (L.M.Barroso) împreună cu comisarul american (P.Gordon), care a venit urgent la Bucureşti, au intervenit în forţă, schimbând regula de bază a democraţiei, cu alte reguli transmise urgent printr-o scrisoare primului ministru Ponta în 12 directive, prin care s-a ordonat exact ce decizie să ia CCR, şi ce să facă primul ministru cu electoratul român, astfel încât prezidentul TB să rămână în funcţie supremă în stat. Aşa încât, cel puţin noi, românii, începând cu anul de „graţie cosmică” 2012, care s-a încheiat cu anul de „disgraţie politică” în 29 iulie 2012, la cinci ani de la Anul integrării României în UE - 2007, putem să spunem, definitiv: Adio, UE! Adio libertate şi democraţie!  

Apocalipsa acum, în chiar clipa aceasta, stă să se nască în UE din chiar trupurile noastre „născânde” sub semnul revelaţiei la Kilometru O – România, printr-o nouă revoluţie!Pentru această mare înşelătorie umană, petrecută la Referendumul din 29 iulie 2012, România, UE şi SUA vor plăti scump. Căci nu vor trece nici trei ani şi noi, românii, vom ieşi din UE şi din NATO. Noua Ordine Mondială ( NWO ) are control total asupra economiei fiecărei tări, asupra sistemului politic, din armată, din scoli, din finanţe si chiar din sferele de preocupari extraprofesionale. Cu alte cuvinte, peste 90% din populaţia lumii habar nu are ce se întâmplă cu ea în următorii 5-10 ani la nivelul de comandă informaţional-energetic, şi la nivelul de comandă politică, datorită nerespectării democraţiei , prin declanşarea “Conflictelor programelor” de “deprogramare” a tuturor statelor lumii. Noua Ordine Mondiala face acum jocul extrem de periculos extremiştilor politici şi extratereştrilor si asta nu ca ar dori-o sau ar face-o cu placere, ci pentru ca este obligată sa execute ordinul chiar la comanda ET-X-Y-Z.EI – fiinţele extratrestre care trăiesc printre noi - au fost si sunt mereu în culisele istoriei celei mai mari înşelătorii umane.  

Toti cei denumiţi generic NWO cunosc doar o parte din program guvernului mondial, G1 şi G2. Există planul A, planul B şi întoarcerea, prin “soluţia finală” nazistă, la vechiul plan C (CCC, va sună familial, nu-i aşa?) Planul C este o formă arhaică de “comunism al femeilor”, concepută în urmă cu 2500 de ani de Platon într-un tratat de “Republică Universală” în Grecia antică. (În finalul acestei Scrisori voi încerca să spun ce este această aşa zisă “Republică Universală”). Sunt sigur ca Monsanto nu produce de capul ei substanţe toxice, pe care Ei le numesc acum, paradoxal, noile “culturi agricole ecologice” pentru noul Codex Alimentarius, au fost obligaţi de ET-GMO să producă aceste culturi modificate genetic şi medicamente otrăvite în concernele farmaceutice şi să le scoată pe piaţa mondială pentru a “adormi” cu “opioide” şi “medicamentele” lor anestezice - GMO toată omenirea, ca să o poată guverna, sau, mai grav, pentru a sacrifica 99% din omenire în 2-3 generaţii. Daca ar putea, maine ar fi toată planeta cultivată cu produse GMO marca Monsanto şi cam în două generaţii am fi cu toţii dispăruţi.  

Iată de ce doresc să vă spun cu toată responsabilitatea că, prin punerea în circulaţie şi valorificare a acestui nou aparat de rezonanţă magnetică şi dispozitiv de protecţie asupra radiaţiilor nocive, pe care eu l-am numit „Troiţă – Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară”, păstrătoare a focului sacru, a focului lui Dumnezeu, a luminii solare, am putea opri acest proces de globalizare forţată a lucrurilor şi de îmbolnăvire şi tribalizare a persoanelor; un proces extrem de periculos, condus acum de ET- GMO prin NWO. Aşadar, alegerea vă aparţine acum Domniilor Voastre. Începeţi procesarea şi construcţia Troiţei-RSB şi puneţi-o cât mai repede în circulaţie şi valorificare pe tot globul. Schiţele şi documentaţia le puteţi găsi pe albumul meu de sculptură de pe facebook.  

Din câte ştiu eu, din sursă sigură de la un român dr.genetician (MB )care a participat la „Proiectul de decodificare a celor 10.000 de gene”, s-a reuşit spargerea dublul lanţ genetic uman încă din anul 1994, iar acum se încearcă să se reconstruiască în întregime genomul umane pe alte criteri de structură umană. Uni zic că va fi un genom complet nou, asemenea genomului primordial cu 12 lanţuri de spiarale ADN; alţi savanţi ne spun că nu va fi deloc aşa, ci vom intra cu toţii întru cu totul şi cu totul alta stare modificată a conştiinţei extinsă. Eu, mai retrograd decât orice pasăre zburătoare şi mai neliniştit decât orice animal zburător, precum „Apollon - Vânătorul stelelor”, nu pot să vă spun decât că, în cel mai fericit caz, vom deveni, probabil, nişte „oameni fotonici” într-o călătorie atemporală, cosmică, sprea Staţia finală – Sfântul Soare...şi de pe SS mai departe spre alte planete galactice şi extragalactice, în expansiunea infinită a ADN –ului primordial de ordinul divin şi mărimea 8 la puterea 64 de „Stele arzătoare cu opt raze”.  

Practic, s-a demonstrat deja ştiinţiific, şi lumea ar trebui să ştie, că întreg Universul este conştiinţă în expansiune infinită. Cum altfel ar putea expansiona în imensitatea variaţiunilor de ritm cosmic şi istoric, fără conştiinţa noastră solară, întregul Univers al Artei-transformării Primului Principiu, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, în aliniament cu axa Soarelui nostru galactic şi cu axa extragalactică a Soarelui uriaş din Pleiade? A Universului Artei-transformării Primului Principiu, spuneam, din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei Eoni distincţi, primordiali: Existenţa, Forma şi Beatitudinea (EFB). Ce..., Doamne iartă-mă! aşi mai putea să fiu eu altceva, decât o conştiinţă în expansiune infinită, născut dintr-o Femeie care naşte una din cealaltă acelaşi Copil cu o faţă de soare în două mâini, din care se naşte, în chiar clipa aceasta, un alt Copil (EFB) cu o dublă-faţă, divină şi umană, una de soare iar cealaltă de Lună întoarsă mereu spre o simplă „Coloană a soarelui de vis”?  

Omenirea a gasit un remediu împotriva morţii, şi leacuri pentru vindecarea cancerului, şi multe alte invenţii şi inovaţii în domeniul energetic, dar Stăpânii Lumii nu doresc să le pună în circulaţie.  

Extratereştrii ET-Y-GMO-Monsanto au gasit o otravă pentru întreaga omenire şi au pus-o deja în circulaţie, prin noul Codex Alimentarius, care acţionează acum prin Noua Ordine Mondială (NWO).  

Spuneţi NU universului tehnologic, care operează cu sisteme moarte şi reci, prin medicamente otrăvite şi culturi agricole modificate genetic (GMO)!  

Spuneţi DA universului Artei-transformării, care ne va ajuta să parcurgem Marea Trecere, în sens invers, din universul tehnologic - care ne va elibera catre nimic - în evoluţia naturală a ştiinţei viului.  

Spuneţi NU morţii colectiv, ca să putem opri războiul dintre forţele infernale şi cele cereşti ce se petrece, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în inimile şi în minţile noastre.  

Moartea este un NU spus vieţii; dar şi viaţa este un Nu spus morţii.  

Aveţi curajul de a spune NU şi veţi învia a treia zi – A treia zi după cea mai lungă Noapte de Cristal - „Noapte de 72 de ore”. Cine are urechi să audă. Şi ochi să vadă. Să vadă cu ochiul stâng în ochiul drept, soarele din piept numit suflet, şi globul de lumină ce întrece toate luminile, cu cel de-al treilea Ochi, care vede totul!  

Dacă în programul corpului nostru somatic ceasul biologic al acestui Copil solar (EFB) a fost, parţial, spart, în plan metafizic, se pare că şi Ceasul Cosmic ( ET-X-Y-Z ) a suferit o spărtură în membrana Centurii de radiaţii Van Aleen, începănd cu anul 1986. Surse care au lucrat în Consiliul Superior al Înţelepţilor Lumii (CSÎL) spun că extratereştrii din Pleiade afirma că Soarele nostru galactic a intrat în Centura fotonică pentru trei zile în 1986 pentru a o întâlni acolo pe Fiica Regelui Soare, Alcyone. Apoi, în 1987, au intrat Mesagerii soarelui, pentru a primi Pecetea peceţilor. Dar că, din 11 august 1999, după eclipsa totală a Soarele nostru galactic, al cincilea soare – soarele mişcării, cel ce are ghiare şi se hrăneşte cu inimi omeneşti, pentru că vrea sângele şi regatul de aur pierdut – a intra în plin în Centură fotonică, iar acum suntem în consonanţă deplină cu Soarele uriaş. Se afirmă că, după ce Terra Mirabilis va intra în Centura fotonică începând cu data de 21 decembrie 2012, adică, peste exact 31de zile, pe planeta Pământ se vor întoarce Fiii şi Fiicele Soarelui din Pleiade!  

În finalul aceastei Scrisori, pecetluită de „Troiţa – RSB”, doresc să confirm Escelenţelor şi Domniilor Voastre începutul Eonului mesianic şi felul cum se vor întoarce Fiii şi Fiicele Soarelui uriaş din Pleiade în Gradina Maicii Domnului din Terra Mirabilis. Trei Mesageri ai luminii, a luninii stelare, urmează să vină dinspre Răsărit, cu zeii lor în spinare, care bat acum în Poarta de metal (Ocidentul), ca să deschidă „Marea cu Porţi, cand s-a aruncat din pântecele Mamei sale”( Cartea lui Iov). Un Mesager a luminii s-a întors din Apus şi este deja la noi, în Tarra Mirabilis, împreună cu cele cinci Fiice a Regelui Soare, frate cu Soarele nostru Atlant - Venusianul Alcyon (AVA) din Fortăreaţa Carpatică...!  

Dragi prieteni, toată lumea a aflat că în data de 21.12.2012 se încheie Anul galactic de 26.000 de ani, şi că vom începe al cincilea ciclu de existenţă umană, şi ultimul, de „terraformatare”. Dar nimeni nu ştie exact ce se va întâmpla cu noi, românii, după acest unic fenomen cosmic, în „Programul de terraformatare” a celor două Coroane Regale, una Sus, în Cerul Cristalin, iar cealaltă jos, aici, pe planeta Pământ, şi care comunică între ele prin „Stâlpul Central de bioluminiscenţă solară”, pe care eu l-am sculptat şi construit cu mâinile mele, pe socoteala mea, şi pe care l-am numit „Coloana soarelui de vis”. Ei bine, uite că cineva ştie! Şi e timpul să ştie toţi romanii de pretitindeni! Astfel încât întregul poporul, cu inimile libere de orice nelinişte, la adăpost de oboseală şi mizerie, să fie pregătit, între anii 2012-2024, pentru această Mare Trecere, din universul tehnologic (care ne va elibera către nimic) în evouţia naturală a ştiinţei viului.  

Un lucru, însă, trebuie ştiut clar de la început de către toţi românii de pretutindeni: Aceasta Mare Trecere, întru Înălţarea-Împlinirea şi Împărăţia sufletelor de lumină fără de sfârşit, nu vine atunci când o cauţi, ci numai atunci cânt eşti pregătit să-ţi primeşti „cea de-a doua moarte” ca pe un semn de lumină din lumina ce întrece toate luminile. Aceasta este chiar starea modificată a conştiinţei extinse ce are loc prin separarea luminii din bioluminiscenţa noastră solară, la confluenţa dintre plasma Soaelui uriaş din Pleiade şi a Soarelui Galactic cu magnetismul biotopului nostru din Terra Mirabilis.  

Astfel, „Când Luceafărul vestitor (n.n: AVA) va apare, în sfârşit, pe cer în ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis, toţi românii de pretutindeni se vor îmbrăţişa şi vor dansa; iar apoi, spune cartea sfântă, Soarele se va ridica pe cer ca un om...” ( n.n: adică, se va înălţa pe Cerul Cristalin ca „noul om” – acesta este „om fotonic”.)  

„...Din chiar clipa aceea, mai spune cartea sfântă, oamenii se grăbesc, la sfârşitul fiecărei Nopţi, să primească Luceafărul de Ziuă şi să vadă Soarele înălţăndu-se pe Cerul Cristalin. Când Soarele stă să se nască pe „cerul cel nou”, Ei vor spune:  

- De acolo venim noi! „  

(n.n: adică din neamul Fiilor şi Fiicelor Soarelui uriaş  

Pentru cine are ochi de văzut, să vadă! Să vadă, aşa cum vă spuneam, cu ochiul stâng în ochiul drept, soarele din piept numit suflet (AVA), şi prin Ochiul acestui al cincilea soare, să vadă Soare uriaş din Pleiade, care vine spre noi cu viteza luminii ce întrece toate luminile...Să vadă acest timp care se comprimă şi acest „spaţiul curbat” care se extinde în expansiune infinită, prin conştiinţa ierarhică binară – Ierarhia luminii solară şi Ierarhia razelor lunare - de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, care se află în mintea divină.  

Iată! Clipa cea mare se apropie şi bate cu Aripa de aur a Timpului Sacru în cele două Porţi de metal, dinspre Răsărit şi dinspre Apus. Aici este vorba de „Marele Porţi” din placi de metal (cu conţinut mare de „fier negru din cer” în amestec cu un aliaj din aur, argint, cupru şi în mod special wolfram) care au închis „Oceanul primordial care înconjoară lumea”, ca să nu se arunce „Marea cea mare din pântecele Mamei sale”( Cartea lui Iov) – două dintre ceste placi de metal se află chiar aici la noi în Tarra Mirabilis; una descoperită în 1974 în Roşia Montana, împreună cu relicva unui Atlant gigant de 12 metri. De accea, spuneam că noi, românii, intraţi deja în Noaptea cea mai lungă de Cristal, vom fi mediatorii şi mesagerii luminii, între două lumi, Orient şi Occident, care deşi se zice că sunt două lumi diferite, la origine au acelaşi Dumnezeu – Sfântul Soare uriaş, fie numele lui binecuvântat.  

Şi a fost seară – mai precis Occident ( Abendland ), adică tărâmul unde se-ndeplineşte uciderea soarelui prin moarte integrală – Şi a fost dimineaţă, Orient ( Morgenland ) – zi, întâi – primind setea Duhului fără spaţiu şi timp şi intrarea în Neantul Divin prin Coloanele de popoare înlanţuite genetic, devenind călători neînfricaţi spre Împărăţia sufletelor de lumină fără de sfârşit, prin Stâlpul Central: “Coloana Soarelui de vis”.  

Dar, atenţie! Spuneam că această Împărăţie-Înălţare-Împlinire a sufletelor de lumină fără de sfârşit nu vine atunci când o cautăm în verbul „a avea”, ci numai atunci când suntem pregătiţi să împlinim un mare destin, prin verbul „a fi”; a fi fiinţă de lumină, când şti şi vezi soarele din pieptul tău numit suflet, ca parte din Sufletul Lui Dumnezeu Soarele uriaş, care împrăştie lumina din lumină, apoi adună razele din corpul nostru luminos. De aceea, razele corpului nostru luminos cresc şi descresc din fereastră în fereastră între două inimi, odată cu „spaţiul curbat” care stă între noi şi un alt corp luminos, cum e Luna sau Soarele sau o altă fiinţă luminoasă. Dar de ce cresc şi descresc razele corpului nostru luminos, numai Dumnezeu şi Maica Domnului ştie, noi nu ştim!  

Românii şi-au primit moarte cu o demnitate cerească de lungul istoriei milenare în revoluţii şi războaie. Însă au murit neîmpăcaţi sufleteşte, pentru ca nu şi-au găsit încă locul în istoria contemporană a acestei lumi ce se arată a fi pe pământ fără centru, iar în cer într-un război al focului stelar. Românii au dreptul, acum, şi vor, să devină odata în istorie o mare naţiune şi un Centru Cultural Universal al tutoror naţiunilor lumii. Românii au o cultură universală, prin mesagerii lor de pe tot globul. Henri Coandă spunea nu tare de mult timp că dacă fiecare popor ar fi dat în ultuma sută de ani atâtea valori umane câte au dat poporul roman, altfel ar fi aratat configuraţiea lumii de azi  

E târziu, dar va trebui să formatăm şi să „terraformatăm” totul cu orice preţ, pentru reconstruţia din temelie a lumii noi şi a planetei Pământ - Terra Mirabilis. E prea târziu să mai spui acum „clipei cea repede”: Opreşte-te, Clipă, din bătaia de Aripi a Ceasului Cosmic şi mai măsoară odată linia conturului ce urmăreşte frumuseţea omenească! Şi totuşi, eu cred că există o frumuseţe mântuitoare de lumi, pe un Pământ Viu care se învârte şi expansionează întreg Universul, pentru că aşa vrea bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, care lucrează prin Fiii şi Fiicele Sfântului Soare!  

...Mi-ar place ca în acest nou ciclu de existenţă, al cincilea ciclu de existenţă umană şi de „terraformatare”, după acest unic fenomen cosmic, de aliniere a planetelor din sistemul nostru solar, să avem în Terra Mirabilis o Noapte de 72 de ore. Şi o Zi mare cât Cerul Cristalin. Cer care potrivit afirmaţiei lui Dante Alighieri din Divina Comedie se află în chiar mintea noastră divină. Mi-ar place, spuneam, şi mi-ar fi drag şi mie...chiar dacă viaţa printre crini adie...”Întoarce-te şi-ascultă, grăi, - Beatrice către Dante şi Orpheus - că rai nu-i doar în ochii mei!” ...Vedeţi, numai ce-am amintit de Dante, şi Beatrice ne şi trimite versuri orificilor protejaţi de zeul Apollon din Cerul Cristalin...  

Să ne trezim, aşadar, pentru totdeuna, din cântecul acesta ameţitor şi bolnav, cântat în sunete de timpane, de sirene cu 62 de Octave. Şi să cântâm împreună un nou Cântec solar şi divin, cu 64 de Octave...Să cântăm, aşadar, din „chimvale şi din alăute”, împreună cu zeiţe noastre solare, venite din cer, pline de sezualitate, de bogăţie şi de mister, înfăşurate într-o Lumină Caldă...Să ne trezim odată din zăpăciala asta de carne rece şi moartă, să venerăm cultul Vieţii, nu cultul Morţii. Ca să nu mai căutăm, ca hienele, încă o mie de ani, asemenea lui Dante Alighieri din Divina Comedie, „versuri prin morminte”. Sau să-l răstignim încă odată cu bestialitate pe noul Iisus pe aceeaşi Cruce de lemn, însângerată mereu prin jertfa celor şapte miliarde de oameni, câţi suntem noi acum pe această planetă Pământ, care e Vie şi abia ne mai rabdă pe toţi...  

Să ne trezim din somnul cel de moarte prin „anamnezies”, ca să ştie toată lumea că în mintea, în inima şi în soarele din pieptul nostru numit suflet, există o scânteie divină, ca parte întreagă din Holograma cosmică ce aparţie de Sufletul şi de Harta Minţii lui Dumnezeu, Creatorul programului nostru genetic, Creator adevărat din Dumnezeu adevărat. Mi-ar place, spuneam, ca fiecare barbat de stat şi femeie, mamă de popoare, să înteleagă că, atunci când două celule umane se unesc, tot atunci vine şi Dumnezeu şi pune scănteia divină!Tot astfel ar trebui să se întâmple şi când se unesc popoarele din UE.  

Lumea fizică, în care trăim noi, sau ni se pare că trăim acum în plan virtual, este proiectată de o conştiinţă cosmică solară pe un sferoid planetar Viu; un sferoid desprins, la origine, dintr-o „Stea arzătoare cu opt raze” de formă lenticulară, apoi „terraformatat” într-un glob de bioluminiscenţă solară, încărcat la nivel informaţional-energetic de Soarele Galactic ce se roteşte pe orbita sa cu 106.000 km pe oră, în consonanţă cu Soarele uriaş din Pleiade, în expansiunea infinită, şi permanent în legătură cu explozia şi implozia ADN-ului nostru primordial, de ordinul divin şi de mărimea 8 la puterea 64 de “Raze arzătoare cu opt raze”.  

Mai mult, spuneam că pentru stabilirea echilibrului dintre forţele infernale şi cele cereşti, noi, pământenii, suntem permanent impregnaţi de Dumnezeu din spaţiul Cosmic cu un cântec de aprigă Slavă, cântat aici jos, în Bisericile şi Catedralele Luminoase cu 62 de Octave, iar acolo, Sus, în Cerul Cristalin, cu un alt cântec divin, cântat „din alăute şi din chimvale”, cu 64 de Octave. Astfel, încât noi nu suntem altceva decât „nişte note muzicale în imensitatea variaţiunilor de ritmuri şi vibraţii cosmice, într-o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane”. Am citat, din memorie, din opera lui Vasile Pârvan, un savant român, genial, preocupat îndeosebi de arheologie, preistorie şi istoria civilizaţiei greco-romane, care moare răpus de o moarte stupidă, la varsta de doar 45 de ani, într-o banală operaţie de apendicită.  

Aşadar, să ne trezim odata cu toţii din ameţeala asta de manipulare genetică, a istoriei celei mai mari înşelătorii umane, prin „programul” de „deprogramare” al popoarelor (PIG). Şi să intram şi noi odată în linie dreaptă, în linie ondulatorie şi în „linia continuă”, a Cerului Cristalin, care uneşte „trei mişcări într-una singură”(eu le-am unit în sculptura „Apollon -Vânătorul stelelor”), din care apare unda genetică replicativă, de celulă Stem. Spuneam deci că apare unda genetică replicativă, care, spun geneticienii, dacă o captezi acum la nivelul de comandă energetic-informaţională şi o transpui de pe embrionul de broască pe embrionul de crocodil, poţi face din crocodil o broască testoasă şi din broasca testoasă un nou crocodil, ori poate chiar un dinozaur sau un leviatan (ca acela din Carte lui Iov) sau un lamantin, acesta a fost în urmă cu milioane de ani strămoşul Atlanţilor din Carpaţi.  

De aceea, poate că este bine să ştim fiecare dintre noi acum chiar şi de ce toţi politicienii noştri, globalisti şi globalizaţi, au culoare unui camelion. Pentru că, potrivit geneticii moleculare, văzută prin prisma genealogiei umane, preistorică, „camelionul are culoare unui camelion numai atunci când stă pe un alt camelion”, spune un proverb anonim. Aştept Clipa cea mare când vom învăţa cu toţii respiraţia holotropică de conştiinţă estinsă solare, ca să putem trăi împreună şi fără frică alături de toţi aceşti politicieni globalişti şi camelioni, care descind chiar din strămoşii noştri dinozauri, leviatani şi lamantini atlantici. Descind de fapt, antropologic, din toate speciile şi din toate neamurile şi rasele de pământeni şi de nepământeni, galactici şi extragalactici, şi amestecaţi acum între ei, că nici un ghicitor în pietre, ca acelea din „Deşertul ICA”, nu le-ar mai putea afla originea.  

Analizând însă serios, cu ştiinţă, problema originilor, din punct de vedere genetic ar trebui acum, cu ştiinţa în dotare, şi la purtător, să scăpăm odată pentru totdeuna de handicapul asta genetic, că „toţi suntem egali şi fricoşi în faţa lui Dumnezeu, dar există uni mai egali şi mai fricoşi decât alţii”. Acum, ţoţi suntem Unul şi Unul suntem toţi. Căci nu există o egalitate mai neghioabă decât egalitatea comunistă şi o frică mai mare decât frica de moartea capitalistă ( frica că veţi rămâne în curând fără bani şi pensii). Aceasta este, azi, cea mai mare sărăcie, materială şi spirituală, a ţărilor bogate, din UE, din SUA, din Lumea a Treia şi din Restul Lumii... Vestul şi Restul, nu-i aşa? Căci nu există altă moarte decât moartea spirituală şi nu există un păcat mai mare decât păcatul împotriva Marelui Spirit, a Marelui Sfânt şi a Sfântului Soare – Dumnezeu, Atotputernicul.  

Mulţumesc Domniilor Voastre pentru interesul acordat operelor mele de sculptură şi acestor Scrisori, pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.  

Cu sinceritate şi admiraţie, sculptor, Constantin Milea Sandu  

Aşa să ne ajute Dumnezeu!  

E-mail: cmileasandu@yahoo.com; tel: 0744994454;  

 

Referinţă Bibliografică:
Jurnal de Atelier I - Fragment din Scrisori din Mileniul III către Prinţesa X - Scrisoarea Nr.144 ( partea întâia) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 690, Anul II, 20 noiembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!