CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Jurnal >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 630 din 21 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Jurnal de atelier. Despre Legea Universului galactic şi alungarea bestiilor triumfătoare dintre noi, după eşecul comunismului şi capitalismului ( 2 )
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Foto: Labiryint 2 ( ulei pe carton 1997 ) autor: Constantin Milea Sandu  

Dacă religia este o funcţie a culturii universale şi funcţionează ca un sistem autonom, cum se explică faptul că, din cele şapte sacramente ţinute în mare secret, numai două, căsătoria şi preoţime, sunt numite sacramente sociale, iar celelalte sunt necunoscute oamenilor? Celelalte sacramente sunt în mod sigur şi ele social-planetare şi galactic-universale, numai că nu se fac cunoscute oamenilor. Şi atunci, cum vreţi să stăpânim şi să conducem o tară, sau o societate civilă, deschisă sau închisă într-un univers social-planetar, numai prin instituţia căsătoriei şi a preoţimei? De aceea este imperios necesară cunoaşterea a cel puţin cinci din şapte sacramente, pentru alcătuirea guvernămintelor mixte şi instaurare ordinei în lucruri şi fiinţe pe planetă. ( În articolul “Despre căsătorie şi preoţime” am încercat să explic aceste duble fenomene de creştinism mistic şi păgânism dionisiac, ce au loc în sferele social-planetare şi galactic-universale )  

Am gasit pe internet un fragment din memoriile Monseniorului Vladimir Ghica, un prinţ şi preot român, iniţiat în tainele creştinismului, cu puteri ieşite din comun, care face referinţă la aceste două sacramente, foarte interesant de meditat la acest mister. Îl redau aici mai jos pentru a fi oarecum cunoscut de publicul larg: “ În domeniul social Dumnezeu nu şi-a rezervat decât două sacramente din şapte. Anume, preoţia şi căsătoria. Preoţia, care coboară pe Cristos pe altar, şi căsătoria, care aduce pe creştin în lume. Aceasta este toată problema: întâlnirea dintre creştin şi Cristos, Dumnezeul său. Singure, căsătoria împreună cu preoţia, pot schimba societatea". Sunt perfect de acord cu ceea ce afirma Monseniorul Ghica în urmă cu vreo 70 de ani. Şi cu toate minunile creştine pe care le-a facut Monseniorul Ghica, atunci. Una dintre ele fiind de notoritate modială şi tinută în mare secret; este vorba de creştinarea regelui Japoniei Hirohito. Dar în 70 de ani omenirea a facut nişte salturi cuantice aproape de neimaginat azi.  

Atâta timp cât oamenii nu vor şti cum funcţionează un Organism social viu, social-planetar, sau cum funcţionează un Sistem social, mort politic, aşa cum e democraţia ateniană ( care vine în lume în urma cu 2500 de ani prin “comunismul femeilor” din Republica lui Platon din Gracia antică ); sau cum funcţionează statul de drept ( conceput de J.J.Rouseau în Contractul social ); atâta timp cât omul politic nu poate disocia mental puterea politică de puterea religioasă; atâta timp cât antropologii, inclusiv înalţii prelaţi, nu pot disocia extazul de posesiune; atâta timp cât omul planetar nu găseşte răspuns la întrebarea: cum oare, practic şi teoretic, posesiunea este posibilă – prin pierderea sufletului şi înlocuirea lui de către spirite sau fără pierderea sufletului? – omenirea va rămâne mereu în întuneric şi împărţită în două mari tabere care vor genera războaie între forţele infernale şi cele cereşti. Războaie care se petrec chiar acum în sufletele, în inimile şi în minţile noastre bântuite de îndoială şi de mister.  

Deşi am mai vorbit despre asta, un lucru trebuie să-l precizez din nou: eu nu scriu aici pe blog şi pun întrebări pentru snobi, mediocri şi lingăi, sau pentru mai ştiu eu ce intelectuali farisei trădători de neam şi ţară. Şi nici macar pentru cei care au ajuns la vârsta la care au capul plin de păr alb şi au trăit până acum cu impresia că au putere, că pot trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi, aşteptând pensia să le vină la poartă, ori pe carduri la maşinile de scos bani şi de tipărit bani virtuali. Eu nu spun lucrurile acestea pentru cine are convingeri strict creştine sau de alte confesiuni religioase. Eu spun aceste lucruri pentru căutătorii de adevăr, pentru aceei oameni care încă mai cred în Civilizaţia Iubirii şi văd deja că nu se mai poate trup fără suflet şi nici suflet fără trup. Scriu pentru cei care vad cum trăim cu viii şi cu morţii laolaltă, într-o lume aflată pe pământ fără un centru coordonator de putere, iar în cer într-un război al focului stelar.  

Eu sunt un creator de Coloane infinite si de forme noi, sculpturale, mă exprim prin Arta-transformării, iar în acest moment scriu şi pun întrebări pentru cine are urechi să audă, ochi să vadă şi minte să înţeleagă aceste duble fenomene: social-planetare şi galactic-universale.Eu spun lucrurile pe nume, pentru ca oamenii să afle Adevărul Creaţiei, drept alternativă la toate ideile şi credinţele religioase. Să înţeleagă că la nivel mondial cărţile sunt făcute, Căsătoriile de grup încheiate, şi oamenii aceştia, astfel căsătoriţi, sunt acum aproape nişte semi-zei, prea deştepţi şi prea puternici, iar pe noi ne consideră pur şi simplu o populaţie nu un popor atestat care votează din patru în patru ani, doar pentru a legitima puterea şi bogăţia lor nelimitată. De aceea, am ajuns să trăim într-o lume dualistă, în care bunăstarea material pentru uni presupune o contra-valoare de 100 de euro, iar pentru alţii de 1000000 de euro pe lună.  

Tote familiile bogate şi fericite sunt bogate şi fericite la fel, pentru că sunt viciate de o aristocraţie neagră prin ceea ce în genetică înseamnă “rasă în interiorul rasei”. Însă, fiecare familie săracă şi nefericită este săracă şi nefericită în felui ei, pentru că săracii nu se pot căsătorii în familie; ei sunt nevoiţi să-şi caute necontenit sângele şi regatul pierdut. Săracii trăiesc la răscruce de drumuri, la intersecţia dintre tragedia destinului şi cea a libertăţii. De aceea, ei îşi vad singuri destinul pe malul apei, la întâlnirea dintre pământuri, sub cerul liber, cum îl bate ploaia şi vântul. Ei sunt seminţele viitorului, care încolţesc acum în sfera social-planetară a universul computer, în Oceanul de eter-aer-foc-apă care înconjoară pământul. Pe când familiile bogate au un orizont mult mai mic de cunoaştere, pentru că au devenit dependenţi de “bani negri” şi de un consum nelimitat de bunuri materiale. Câtă dreptate avea Dostoievschi când spunea: “ Sărăcia nu este un viciu dar mizeria, stimate domn, mizeria este este un viciu”.  

Lumea oscilează între universul tehnologic, care operează cu Sisteme moarte şi reci pentru a elibera omul către nimic, şi universul Artei-transformării din care se naşte Lumina caldă. Aceasta însemnează lumina raţională opusă destinului orb al popoarelor înlănţuite. Înlănţuite genetic de lanţuri universale de femei care nasc de două mii de ani una din cealaltă acelaşi copil: un Copil cu o faţă de soare în două mâini din care se naşte, în chiar în clipa aceasta, un alt Copil cu o dublă faţă, divină şi umană, una de soarea iar cealaltă de lună întoarsă mereu spre o Simplă Coloană a Soarelui de vis. Or, fără un Copil cu faţă de soare, nascut pe o Axă creştină, prelungită de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, care se află în Mintea Divină, când 27 de state din UE se ţin de Mână oarbă a Destinului Comunităţii Europeane, toate cad în şanţ, nu scapă nici unul.  

Cu alte cuvinte, dacă raţionam doar cu lumina raţională, adică numai cu capul, fără lumina caldă din inimă, în ideologia comunistă şi capitalistă, libertatea şi egalitate nu au cum să fie compatibile, ele se exclud reciproc, pentru simplu fapt că în natură nu exista egalitate de creştere în organisme vii şi nici libertate în evoluţia speciilor. Dar există Soarele uriaş, care ne luminează şi ne încalzeşte pe toţi la fel. Cu o singură condiţie: să ne conectăm la el prin cel de-al cincilea soare: soarele miscării. Şi există Luna care, blocată sau deblocată mareic de soarele mişcării, dezvoltă sau opreşte egalitatea de creşterea a organismelor vii. De aceea, dacă ne vindem capul cu preţul inimii şi inima cu preţul capului, pierdem jumătate din valoarea acestora. Mai exact spus, orice obiect vândut îşi pierde jumătate din valoare. Numai valoare soarelui nu se poate înjumătăţii.  

“Puterea celor fără de putere” ( expresia aparţine lui Vaslav Havel ) în lipsa unui Om solar, un Rege, un Înţelept, care să menţină, prin Arta-transformării, echilibrul între forţe şi ordinea în lucruri şi fiinţe, se întoarece la stadiul de agresivitate pură. Puterea celor fara de putere este cea de cincea forţă uriaşa numita Praxemul universului social-planeatar, care, prin vointa inconştientului colectiv, poate in orice moment rasturna toate valorile, pe scara creaturală. Iata de ce cred că, numai dupa ce ne vom conecta la acest Soare uriaş, prin cele trei suflete: raţionale, divine şi moarte, ( care prevăd viitorul, datorită viziunilor) cu imaginaţia (care transformă prezentul) şi cu memoria (care modifica trecutul), vom realiza această mult dorită reformă, renaştere spirituală Marea Unire de care avem cu toţii atâta nevoie.  

În concluzie, dacă dorim să concepem un Copil solar, de exemplu, utilizăm sămânţa de Inteligenţă Luminoasă a omului solar sau a omului de la zeu din spaţiul supralunar, pentru a uni pe Good angel cu Fiica dragostei în intelectul activ, Sursă de Energie a intuţiilor itelectuale prime, conceput ca fiind suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu, pentru a-i da forma şi modelul dorit. Iar dacă vrem să concepem un alt “Dionysos-copil”, e mult mai simplu de făcut, dar cu consecinţe foarte grave: utilizăm doar sămânţa omului din om sau a omului fără destin din spaţiul sublunar, intrăm în cercul de Aristocraţie neagră, ne vindem capul cu preţul inimii sau inima cu preţul capului si după nouă luni iese un copil de “rasă în interiorul rasei”. Adică, un fel de cal de cursă fără pistă de alergare.  

Şi dacă nu ne place cum aleargă acest copil de “rasă în interiorul rasei”, ca să instaurăm în el o valoare, va trebui să inventăm prima dată nişte duşmani. Căci într-un copil astfel conceput în spaţiul sublunar, nu se mai poate instaura în el nici o valoare de întrebuinţare umană, decât dacă îti inventezi nişte duşmani de castă şi duşmani de clasă, pe care îi pui să se lupte între ei pentru supremaţia puterii politice şi puterii religioase. Când lupta între demoni şi îngeri devine egală, închei un pact între aceste două puteri. Apoi inventezi “Societatea deschisă şi noii ei duşmanii”; tu te închizi în Cercul de Casă din Aristocraţia neagră, îi învrăjbeşti pe noii duşmani să se lupte între ei pe viaţă şi pe moarte şi în final declanşezi războiul între forţele infernale şi cele cereşti, care se petrece chiar acum în sufletele, în minţile şi în inimile noastre maltratate.  

Între timp, “Societate deschisă şi noii ei duşmani” astfel inventaţi deschide ochii şi vede Piramida puterii, jumătate transparentă, jumătate opacă. Vede, în sfârşit, că nu se mai pot instaura valori umane în Aristocraţia neagră şi nici egalitate de creştere între oameni, după comunism şi capitalism. Şi atunci, din Cercul de Casă din Aristocraţia neagră evadează în lumea largă o cohortă de demoni sublunari, o gaşcă de păpuşari codoşi şi frustaţi, disperaţi şi lipsiţi de viziune, demenţi şi imbecili, care, după ce au înţeles principiul câştigătorului - acela că o prostituată de lux poate sâ-ţi aducă tot câştigul din lume, şi că lumea e condusă de codoşi şi de prostituate de lux care se elimină între ei - hotărăsc în secret propria lor eliminare, prin moartea programată a propriilor lor prostituate de lux şi în final sfârşitul unui ciclu de existenţă umană şi începutul refacerii perechii primordiale, Adam şi Eva, prin trei reguli imuabile:  

1. Toţi codoşii sunt nişte muieri ratate. Adică, sunt nişte nihilişti puri şi nihilişti vulgari, care trebuie să se lupte între ei pe viaţă şi pe moarte până la eliminarea reciprocă sau supraveţuirea unui singur Adam.  

2. Când nu vor mai fi prostituate de lux, nu vor mai fi nici codoşi rataţi şi nihilişti puri, din ramura lui Abel, sau nihilişti vulgari, din rădăcina lui Cain. Abia atunci se va putea reface posteritatea perechii primordiale Adam şi Eva, şi inagura un nou ciclu de existenţă umană, de esenţă divină şi umană.  

3. Şi dacă nu se mai poate uni ramura cu rădăcina, pentru refacerea perechii primordiale, Adam-Eva, pentru a inagura începutul unui nou ciclu de existenţă umană, şi nici nu se mai poate instaura egalitatea capitalistă între bărbati şi femei, sau egalitatea comunistă neghiobă între oameni, aceşti codoşi demenţi se transformă în nişte arhonţi extrem de periculoşi, care hotărăsc nici mai mult nici mai puţin, decât să instaureze egalitatea geografică: topesc gheţarii, scufundă munţii în mare, construiesc oraşe plutitoare pe apă şi buncăre cu laboratoare genetice sub pământ. Cam aşa ceva se încearcă acum în lumea condusă de Aristocraţia neagră, cu tehnologia ultrmodernă numită haarp, cu arme scalare, centrale nucleare sau bombe biologice racordate la praxemul universului social-planetar şi galactic-universal. Dar lucrul acesta se poate întâmpla cu riscuri foarte mari şi cu pierderi uriaşe de teritorii şi vieţi omeneşti.  

Exista, totuşi, o idee de multiculturalitate şi o ideologie creştină, “paleoconservatoare”, acceptată de aşa zisa “elită” la nivel global, de guvernămintele mixte, care spune că tot pământul este al tuturor şi că toate bogăţiile trebuiesc posedate şi administrate în scopul binelui comun. Însă, după eşecul comunismului şi capitalismului, toţi codoşii aştia globalişti şi globalizaţi din corporatocraţia mondială, bolnavi de putere, pentru că au înţeles principiul câştigătorului, vor acum să acumuleze cu orice preţ bunuri materiale nelimitate. Dar nimeni dintre aceştia nu se gândeşte serios să administreze în mod corect aceste bogăţii şi bunuri materiale comune şi să le distribuie în egală măsură popoarelor de pe întreg pământul. Şi cum PIB-urile dintre ţările bogate şi ţările sărace au ajuns la cote alarmante, evident că se va ajunge la Al treilea război mondial, economic şi genetic, cu pierderi de teritorii şi de oameni fără precedent în istoria contemporană.  

În acest caz, consider că numai o revoluţie a conştiinţei ( a conştiinţei creştine, cosmice, universală, numiţi-o cum vreţi ) ar mai putea salva omenirea şi planeta de la imanenta ei autodistrugere. Nu se poate trăi într-o lume dualistă, în care uni să trăiască ca în “sânul lui Adam”, înmulţindu-se sau violându-se între ei, prin metoda “ rasei în interiorul rasei”, din aristocraţia neagră, iar restul lumii să trăiască mereu o experienţă la limita morţii (ELM). Toţi oamenii din sistemul comunist şi capitalist, inclusiv cei din guvernul mondial, căci nu mai au unde să se ascundă acum nici sub apă şi nici în pământ, trebuie să accepte integrarea în universul Artei-transformării şi să treacă printr-o stare modificată a conştiinţei (SMC); să înţeleagă că toţi oamenii suntem mai înainte de toate fiinţe de lumină, că umanitate este creaţia lui Dumnezeu şi că nimeni nu poate scăpa de această stare modificată a conştiinţei.  

Universul întreg este conştiinţă în expansiune infinită. Mulţi dintre oameni, care au trecut deja prin această stare modificată a conştiinţei, trăiesc acum o experienţă în afara corpului (EAC), în urma căreia obţin iluminarea prin fenomenul de bioluminiscenţă. Aceştia se pot teleporta fotonic, prin metoda laserilor biofotonici, prin transfer de fotoni la distanţă, prin crearea unor statui fotonice ale memoriei universale, aşa cum am afirmat mai sus. Prin exerciţiul Artei-transformării, ei îşi pot deschide uni altora Porţi stelare către cer prin salturi cuantice în universul computer, creându-şi astfel uni altora un “dublu-om”, care poate călătorii printr-un astfel de “om-fotonic” oriunde, în acelaşi timp în cer şi pe pământ, fiind legaţi uni de alţi într-o lume tridimensională printr-un conductor de lumină ce întrece toate luminile. Aceste conductoare de lumină sunt de fapt nişte lasere biologice superioare, care funcţionează pe principiul hologramei cosmice la nivelul de comandă energetică şi informaţională, interferând prin cele două sfere superioare: social-planetară şi galactic-universală. Despre lucrul acesta este vorba în construcţia “Stelei arzătoare cu opt raze”  

Deşi am mai scris în alte articole despre Capitalul lui Marx, mă văd nevoit să repet aceleaşi obsesii, sperând ca oamenii, rămaşi complet singuri şi debusolaţi după comunism şi capitalism, să înţeleagă până la urmă ce se întâmplă cu acest Capital. Se ştie că toate marile păcate şi atentate asupra umanităţii din ultimile patru veacuri sunt atribuite în mare parte germanilor. Ei au crezut ( şi probabil încă mai cred ) că totul poate fi redus la fizică. Că fizica pune problema şi matematica rezolvă toate problemele din sfera social-planetară. Ultimul dintre marii filozofi germani, Karl Marx, a scris în urmă cu peste 100 de ani Capitalul, un tratat de economie politică la care a lucrat patru deceni. Deşi în planul iniţial acest manual de economie politică a fost conceput pentru a fi implementat în ţările bogate şi apoi aplicat în întreaga lume, până la urmă s-a dovedit a fi cea mai mare cacialma politică, care a scindat lumea în bogaţi şi săraci. Şi, mai grav, prin aplicarea acestui Capital la nivel mondial, în sistem centralizat şi descentralizat, acest tratat de economie politica a fost şi cauza celor două războaie mondiale. Şi nu este exclus sa-l declanşeze şi pe Al treilea razboi mondial, pentru că oficial s-a declarat, la nivel mondial, doar eşecul comunismului nu şi al capitalismului.  

Oficial s-a spus că economia politică a comunismului a eşuat datorită aplicării metodei Capitalului centralizat, iar capitalismul a învins prin aplicarea Capitalului dezcentralizat. Cănd de fapt e taman invers, pentru că, practic, după eşecul comunismului, lumea întreagă a intrat în cel mai mare Conflict al programelor. Cum se face că toate programele vin de vreo 25 de ani dinspre capitalism spre comunism şi niciodată invers ? În acest fel s-a creat deja un Conflict al programelor, prin “deprogramarea” statelor foste comuniste şi aşa zisa integrare a lor în sistemul capitalist prin “programare”. Este cât se poate de fals, pentru că nu există două Capitaluri, ci doar unul singur care a fost aplicat în mod greşit. Adică, Vestul cu mapa, iar Estul Europei şi Restul din Lumea a Treia cu sapa.  

De fapt, aceste două mari utopi, comunismul şi capitalismul, îşi au esenţa în Paradisul prin distrugerea omenirii, pentru că amândouă au un caracter sectar, în care noţiune centrală este aceea de “programare” în cazul capitalismului cu economie dezcentralizată şi de “deprogramare” în cazul comunismului cu economie centralizat. De aceea, oamenii, după comunism şi capitalism, se simt fără viitor, sunt deznădejduiţi şi, mai grav, se simt rataţi şi de o parte şi de cealaltă a lumii. Ratat este acela care acţionează conform unui program în care nu mai crede. De ce nu mai crede? Am încercat să raspund la această întrebare, în articolul “Despre Organismele sociale vii şi Sistemele sociale moarte şi reci...”  

Dar să revin la Capitalui lui Marx, pentru a lămuri cum stau lucrurile cu “ teoriile asupra plusvalorii” în partea economică social-planetară şi ce se va întâmpla în final cu acest Capital. Pentru cei care încă mai cred în sistemul capitalist, trebuie spus că, în finalul cărţii Capitalul lui Marx lipseau vreo zece pagini unde se spunea clar despre cum va fi programat sfârşitul capitalismului. Karl Popper, un filozof englez, (despre care I.P.Culianu spunea că este un imbecil ) a scris înainte de Al doilea război mondial cartea “Societatea deschisă şi duşmanii ei”( KP a fost de altfel şi mentorul lui George Soros, se pare că Soros şi-a scris cărţile lui despre economia mondială şi FDSC (Fandaţia pentru dezvoltarea societaţii civile) cu ideile mentorului. Este foarte bine că le-a scris GS, însă cel mai important este felul cum aplică ideile la nivelul universului social-planetar. )  

Karl Popper spune în carte cu pricina că această doctrină a capitalismului, aşa cum îl descrie Marx, nu a existat niciodată. Este doar o invenţie sterilă, o născocire diabolică care s-a dovedit până la urmă drept cea mai mare cacialma politică, prin care s-a încercat să se creeze un „om nou” numit “ muncitorul social”, o altă formă de sclavie modernă, inspirată, probabil, din romanele Munca şi Germinal din 1885 de Emile Zola ( pentru românii care aţi trecut de 40 de ani, vă sună familial „omul nou”, preaslăvit de odiosul conducător comunist Ceauşescu, nu-i aşa? ) Şi care că orice invenţie, precum invenţia „muncitorul social”, trebuie mereu înlocuită cu o altă invenţie, mult mai modernă şi mai sofisticată, aşa cu e, de exemplu, universul computer.  

Marx explică în ultimele file ale Capitalului (care au fost cenzurate şi ţinute în secret până azi ) că în final vor fi prinşi integral în acest angrenaj diabolic atât pe capitalişti, cât şi pe muncitori; iar ei nu pot face altceva decât ce îi obligă mecanismul, adică, vor provoca o deteriorare tot mai gravă a umanităţii. Partea cea mai secretă din cartea Capitalul spune că “un capitalist bogat face mulţi morţi”- asta era una din formulele sale secrete ale carţii, întrucât Marx credea că în final vor rămâne foarte puţini capitalişti bogaţi, iar cvasitotalitatea oamenilor le va reveni rolul de victime ale acestui proces diabolic, fără precedent în istorie. În final, spune chiar Marx, capitalismul nu poate fi reformat sub nici o altă formă, poate doar să fie distrus; aspiraţia către o societate mai bună înseamnă să-l distrugi.  

Închei acest articol cu un Apel către Responsabilii Pământului  

Excelenţele Voastre, Responsabili ai Pământului, Membri din toate Familiile regale, Membri din toate Camerele Reprezentanţilor Lumii, Membri din Consiliul Europei şi din toate guvernele popoarelor, inclusiv din guvernul mondial, avem onorabila Datorie de a vă cere cu tot respectul să alungaţi bestiile triunfătoare dintre voi, ca să putem restabilii împreună ordinea în lucruri şi fiinţe pe pământ. Va implorăm pentru dragostea faţă de frumoasa noastră planetă Pământ, pentru Iubirea şi prietenia Creatorului nostru Dumnezeu, Atotputernicul, care ne-a dat toate bunele experienţe, bogăţii materiale şi spirituale, şi puteri de a construi şi organiza împreună cu ştiinţă şi talent întreaga noastră planetă Pământ pentru a face din aceasta cel mai frumos Sat Planetar admirat şi iubit de toţi prietenii de pretutindeni.  

Transmiteţi semnale capitaliştilor bogaţi, să-şi împartă averile şi bogăţiile lor materiale nelimitate, după o nouă Lege a capitalului, în aşa fel făcută, încăt să nu mai existe aşa mari decalaje între PIB-urile ţărilor bogate şi ţările sărace. Faceţi o nouă lege a Capitalului, astfel încăt distribuţia bogăţiilor materiale şi spirituale, să circule la vedere în toate ţările lumii. Universul computer permite acest lucru. Iar acolo unde există un sat, o comună, sau un oraş sărac, în fiecare dintre aceste comunităţi culturale să se înfiinţeze un nucleu de Societate Civilă Matrifocală, care să funcţioneze sub protecţia virtuală a unui Organism Viu, social-planetar, conectat la o Casă Comună Virtuală Planetară. Că va fi Occidentală sau Orientală, nu mai are importanţă acum.  

Este imperios necesară construcţia acestei Case Comune Virtuale, la nivel social-planetar, care să funcţioneze pe principiul hologramei cosmice, după modelul “Stelei arzătoare cu opt raze”. S-ar putea crea astfel un flux şi influx de informaţii genetice replicative, benefice pentru celula vie, prin ceea ce oamenii de ştiinţă din domeniul bioluminiscenţei numesc azi fenomenul de “teleportare fotonică”. În acest fel s-ar putea realiza, fără riscuri mari de pierderi umane, trei deziderate importante: 1. Unirea, rularea şi desfăşurarea multiculturalităţii în Universul Computer, prin cele trei familii de suflete: raţionale, divine şi moarte. 2. Marea Unire dintre Orientul cu Occident într-un singur Sat Planetar, printr-o nouă Lege a căsătoriilor mixte de grup între cele cinci noi caste. 3. Unirea cele trei aristocraţii, a spiritului, a sângelui şi a banului, într-o singură aristocraţie: Aristocraţia Creaţiei care spune Da! vieţii şi garantează viitorul tuturor popoarelor.  

Considerăm că numai prin cunoaşterea Adevărulului Creaţiei, drept alternativă la toate ideile şi credinţele religioase, ne vom putem bucura împreună de cele trei fericiri: creaţia, procreaţia şi casa. Numai aşa adevărul şi iubirea va învinge minciuna şi ura dintre familii, clanuri şi naţiuni.  

E romantic şi c-am întărziat Apelul meu, nu-i aşa? Da, ştiu că e romantic şi antiromantic, în acelaşi timp. Însă un lucru trebuie acceptat cu certitidine de ambele tabere: în mai puţin de 100 de ani popoarele lumii au facut şase salturi cuantice în universul tehnologic, asumându-şi Marea Trecere prin şase lasere biologice în evoluţia lor spirituală pe scara creaturală. Popoarele şi-au învins foame, frigul, frica, întunericul, negarea negaţiei şi singurătatea atomică, începănd cu anul 1945. Practic, omenirea întreagă a trecut printr-un război de 77 de ani, din 1914 până în 1991. Adică, cele două războaie mondiale din 1914-1918 şi 1939-1945; şi al treilea, războiul rece între 1945-1991. Acum a sosit momentul ca popoarele din întreaga lume să-şi asume în Marea lor Trecere şi cele două sfere superioare: sfera social-planetară şi sfera galatic-universală. Racordaţi la Universul Computer, putem realiza această conexiune cu ideea de multiculturalitatea, la confluenţa dintre bioluminiscenţa solară şi magnetismul biotopului nostru terestru.  

Iată de ce consider că: Mai tare vă este frică vouă acum să eliberaţi popoarele sărace din universul tehnologic - pentru a treia oară într-un secol, îngenunchiate economic prin genocid cultural, deposedându-le de umanitatea şi de suveranitatea lor, economică, culturală şi istorică - decât le este frică popoarelor să accepte sentinţa voastră de eliberarea. Şi este bine că vă este frică să le eliberaţi, pentru că aceasta înseamnă conştiinţă social-planetară. Aceasta înseamnă că sunteti conştienţi că, eliberarea din universul tehnologic este o eliberare a omului către nimic: nu va trece nici şapte ani şi vor fi, pe pământ două miliarde de oameni care vor tânji după muncă şi pensii şi nu le vor mai gasi nicăieri.  

Iată de ce răscumpărarea este singura noastră salvare acum, iar aceasta nu vine de la noi; ea vine de la Dumnezeu. Interpretând însă frica voastră, de cea de-a doua moarte, moartea spirituală, raportată la disperarea şi frica popoarelor sărace, după comunism şi capitalism, şi transferând-o din sfera social-planetară în cea de-a doua sferă, galactic-universală, aceasta înseamnă: Mai tare vă este frică vouă să alungaţi bestiile triumfătoare dintre voi - renunţând astfel la averile şi bogăţiile voastre materiale nelimitate, ca să puteţi vedea sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane şi începutul revoluţiei conştiinţei cosmice - decât le este frică popoarelor sărace să-şi vadă Destinul în propriul lor Rug Aprins; în actul final al unei noi schimbări social-planetare, pentru a trece într-un nou ciclu de existenţă umană şi a cunoaşte Adevărul Creaţiei, alternativă la toate ideile şi credinţele religioase.  

PS: Iată şi un fragment din “Thoth Atlantul despre reptiliienii Anunnaki”, din care rezultă că bestiile triunfătoare trăiesc printre oameni şi că acestea trebuiesc alungate dintre noi:  

"Atunci când luau formă umană ei se mişcau printre noi, dar numai vederii noastre apăreau ca oameni. ( n.n.: în ochii lor erau exact ceea ce sunt. ) Aveau cap de şarpe când li se lua strălucirea, dar apăreau omului ca oameni între oameni. S-au strecurat în consilii, luând forma oamenilor, eliminând prin vicleşugurile lor pe şefii regatelor, luând forma lor şi domnind deasupra oamenilor (n.n.: s-au strecurat în toate consiliile din toate Camerele Reprezentanţilor Lumii, inclusiv în Consiliul Înţelepţilor Lumii şi au luat forma oamenilor de la zei, a oamenilor creştini, a oamenilor din oameni, a oamenilor fără destin, inclusiv a oamenilor solari ). Numai prin magie ei puteau fi descoperiţi, numai prin sunete puteau fi cunoscute feţele lor...( n.n: adică, numai prin eros şi magie, prin sunete şi culori şi prin “cuvinte de cod”, puteau fi văzute feţele lor duble, divine şi umane, una de Soare, iar cealaltă de Lună întoarsă mereu spre o simplă Coloana a soarelui de vis ) Dar să ştiţi că Stăpânii Templului din cerul-pământesc erau puternici în magia lor, putând ridica vălul de pe faţa şarpelui cerului, trimiţându-l înapoi la locul lui ( n.n: în Pământul Interior ). Ei au venit la oameni şi i-au învăţat secretul, Cuvântul pe care numai ei îl puteau pronunţa; de îndată au ridicat vălul şarpelui şi l-au îndepărtat dintre oameni...( n.n.: ei au intrat mai întâi în Fiicele pământenilor şi după ce le-au deschis cel de-al Treilea Ochi, l-au învăţat semnele arbitrare şi simbolurile consacrate, apoi le-au dat secretul, sunetul, culoarea şi “cuvintele de cod”, pe care mai înainte numai omul de la zeu, om solar şi omul creştin le poateau cunoaste, auzi, vedea şi pronunţa )Din regatul umbrelor, Ei au căutat să distrugă omul şi să conducă în locul lui. ( n.n.: Dar nu au reuşit, pentru că Omul venit din cer s-a dovedit a fi mai puternic decât şarpele ieşit din Pământul Interior ).“  

( Thoth Atlantul despre Reptilienii Anunnaki - Tăbliţele de Smarald: Tăbliţa 8 - CHEIA MISTERELOR )  

Referinţă Bibliografică:
Jurnal de atelier. Despre Legea Universului galactic şi alungarea bestiilor triumfătoare dintre noi, după eşecul comunismului şi capitalismului ( 2 ) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 630, Anul II, 21 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!