CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Janet Nică
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CURRICULUM VITAE 
  
JANET NICĂ 
  
S-a născut la 12 mai 1948 în comuna Ostroveni, Dolj.A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii Craiova în 1971 şi este profesor de limba română şi limba franceză la şcoala din comuna natală. A colaborat la mai multe reviste literare din ţară şi din străinătate, a obţinut câteva premii pentru poezie, epigramă şi critică literară, Ordinul Ziariştilor, clasa de argint,”Virtutea literară”,conferită de către Liga Scriitorilor Români,în august 2011. A publicat zece cărţi de poezie şi critică literară, este prezent în 20 de antologii literare. I s-au conferit 15 diplome de excelenţă pentru activitatea literară.Este preşedintele Cenaclului zonal „ Comuna literară Bechet” din 1975 până în prezent, membru al Societăţii Scriitorilor Olteni,din 2000, al Uniunii Epigramiştilor din România,din 2009, al Ligii Scriitorilor Români,din 2009, redactor la departamentul Artă-Literatură al revistei „Lamura”, Craiova, secretar general de redacţie la revista online CONSTELAŢII DIAMANTINE a Ligii Scriitorilor Români. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Janet Nică / Janet Nică : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 248, Anul I, 05 septembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Janet Nică : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Janet Nică
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!