CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Spiritual >  
Autor: Ionel Cadar         Ediţia nr. 1306 din 29 iulie 2014        Toate Articolele Autorului

CINE SUNTEM
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Trăim într-o lume în care oamenii au uitat să-şi folosească sufletul..să zâmbească din inimă, să-şi aleagă iubirea în funcţie de ceea ce simt cu adevărat şi nu în funcţie de raţiune, să vorbească din inimă. Suntem defecţi. Trăim pentru viitor şi ne ascundem de trecut. 
  
Minţim ca să ne ascundem sentimentele şi preferăm să lăsam aparenţele să ne definească ca oameni. Nu mai ştim cum să luptăm pentru ceea ce vrem cu adevărat, să ţinem strâns de ceea ce iubim sincer şi să nu ne pese de părerile celorlalţi. Suntem judecaţi pentru ceea ce facem pentru că la rândul nostru judecăm...Suntem pierduţi într-un spaţiu al neantului. 
  
Azi suntem, mâine nu suntem.. Aşa că de ce să nu trăim viaţa la maximum?! Să iubim, să râdem, să dăm frâu liber sentimentelor care ne sufocă trupul, să ne înconjurăm de pozitivitate şi să lăsăm raţiunea deoparte?.. 
  
De ce? Pentru că suntem setaţi precum nişte ceasuri deşteptătoare- 
  
să râdem doar la glume, să iubim doar dacă suntem iubiţi,să ţipăm când suntem enervaţi, să plângem când suntem 
  
supăraţi..toate aceste trăiri sunt manevrate de raţiune. 
  
Inima este uitată într-un colţ sfărâmat în stângăcia pieptului. Am uitat să ne ocupăm şi de sentimentele infime..să le trăim cu aceeaşi intensitate cum sunt trăite ura, invidia, răutatea. r trebui să ne oprim, să ne punem mâinile la ochi, iar în întunericul abisal să lăsăm inima să vorbească. Să lăsăm inima să preia iniţiativa. Atunci am iubi cu adevărat, am zâmbi cu adevărat şi am trăi cu adevărat! Am fi oameni din nou. Am fi noi înşine din nou, aşa cum ne-a lăsat Creatorul. Fără ură, fără invidie, fără gelozie, fără răutate, fără urâţenie. Totul ar fi limpede şi clar ca lumina soarelui. Am vedea cu adevărat frumuseţea interioară în adevăratul sens al cuvântului. Am simţi tot ce ne înconjoară intens şi am aprecia mai mult fiecare lucru sau fiinţă în parte."by Pierduta in ganduri. 
  
Click here to Reply or Forward 
  
Referinţă Bibliografică:
CINE SUNTEM / Ionel Cadar : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1306, Anul IV, 29 iulie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ionel Cadar : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ionel Cadar
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!