CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Ion Iancu Vale         Ediţia nr. 1193 din 07 aprilie 2014        Toate Articolele Autorului

REVISTA „CLIMATE LITERARE” NU MAI ARE SPRJIN FINANCIAR
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
STIMAŢI PRIETENI  
 
Vă informăm că apariţia numărului 76 (martie 2014) al revistei „Climate literare” nu a mai fost posibilă, nici în formatul electronic şi nici în formatul tipărit, acest fapt datorându-se sistării sprijinului financiar de către Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa.  
 
Rugăm, totuşi, pe colaboratorii noştri, din ţară şi de peste hotare, să ne trimită în continuare materiale pentru publicare, convinşi fiind că, aşa cum mai spuneam, revista „Climate literare” este o lucrare plăcută lui Dumnezeu şi va supravieţui, în pofida oricăror vicisitudini.  
 
Mulţumim, încă odată, celor care ne-au susţinut în vederea apariţiei primelor două numere din anul acesta.  
 
Cu aleasă consideraţie,  
 
Ion IANCU VALE  
redactor şef  
7 aprilie 2014  
 
Adresa redacţiei principale:  
 
Aleea Arcaşilor, bl. 36, sc. B, ap. 23,  
Târgovişte, România  
Telefoane: 0722 702 578, 0741 732 122  
 
---------------------------------------------------------  
CONTURI PENTRU DEPUNERI DESCHISE LA BANCA TRANSILVANIA TÂRGOVIŞTE  
- RO 54 BTRL 01601201U02393XX - pentru depuneri în LEI  
- RO 04 BTRL EURCRT00U0239301 - pentru depuneri în EURO  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
REVISTA „CLIMATE LITERARE” NU MAI ARE SPRJIN FINANCIAR / Ion Iancu Vale : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1193, Anul IV, 07 aprilie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Iancu Vale : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Iancu Vale
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!