CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Alexandrina Chelu         Ediţia nr. 86 din 27 martie 2011        Toate Articolele Autorului

INVITAŢIE LA LANSARE DE CARTE – AVENTURA SONETULUI
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Într-o zi mai puţin obişnuită pentru o lansare de carte, însă foarte bine aleasă (dacă veniţi la lansare veţi înţelege mai multe), îndrăznesc să vă invit la mult aşteptatul meu debut literar cu un volum de sonete (în mod exclusiv sonete), care va avea loc: 
  
Vineri, 1 aprilie 2011 
  
ora 18:00 
  
în sala de festivităţi  
  
a Baroului de avocaţi Bihor  
  
str. George Enescu, nr. 1, colţ cu Parcul Traian 
  
Volumul este intitulat „Aventura Sonetului”, iar pe 1 aprilie împlinesc şi celebra vârstă de 21 de ani. Nu îl lansez de ziua mea pentru a primi cadouri, ci pentru ca eu să ofer o carte, de această dată, sa fac eu un cadou de ziua mea. Lansarea nu este o glumă, aşa cum nici eu nu sunt o glumă, sunt un om între oameni, deşi născut într-o zi foarte amuzantă (la lansare vă voi povesti cam ce înseamnă 1 aprilie pentru mine şi legătura cu cartea mea). 
  
Modelul meu, atât din punct de vedere literar, cât şi profesional, este domnul scriitor-avocat Paşcu Balaci, care îmi va fi alături şi îmi va desluşi sonetele cu rigoare (după cum însuşi Sonetul este o rigoare în sine). Şi fiind o Chelu, este imposibil să lipsească de la lansare un scurt moment muzical... pe sonete, unde voi fi acompaniată de tatăl meu, Florian Chelu Madeva. 
  
Vă mulţumesc şi vă aştept cu multă emoţie să-mi fiţi alături în cea mai importantă zi a vieţii mele, de până acum! 
  
Cu aleasă gratitudine şi deosebită simpatie, 
  
Alexandrina CHELU 
  
alexandrina_chelu@yahoo.com 
  
Oradea 
  
27 martie 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
INVITAŢIE LA LANSARE DE CARTE – AVENTURA SONETULUI / Alexandrina Chelu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 86, Anul I, 27 martie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Alexandrina Chelu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandrina Chelu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!