CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Vocatii >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 613 din 04 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Întrebări esenţiale, legitime şi obligatorii pentru toţi românii de pretutindeni, dar şi pentru toţi oamenii de pe planeta Pământ
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Eu nu înţeleg, ce semnale mai aşteaptă românii acum, la sfârşitul istoriei cele mai mari înşelătorii umane ? Oare, chiar nu mai ştiu românii din ce parte vine lumina ? Şi de unde ? De la Răsărit ? De la Apus ? Sau din lumina ce întrece toate luminile ? Cine o stinge ? Cine ţine flacăra aprinsă ? Cine uneşte flacăra neagră şi flacăra albă cu flacăra vie ? Şi cine continuă revoluţia conştiinţei, pe “locul fără de loc”, într-un “topos atops”, acolo unde se îndeplineşte “uciderea” celui de-al cincilea soare: soarele mişcării prin “moarte integrală” ? Dar unde este acest “loc fără de loc”? Posibil, în Occident. Sau de ce nu chiar în Orientul Românesc care este mai Occidental decât Occidentul şi mai Oriental decât Orientul.  

Desigur, acestea sunt întrebări esenţiale, metafizice, existenţiale, legitime şi obligatorii pentru toţi românii de pretutindeni, dar şi pentru toţi oamenii de pe planeta Pământ. Un lucru trebuie însă precizat: Eu nu scriu aici şi pun întrebări pentru snobi, mediocri şi lingăi, rasişti xenofobi, politicieni imbecili şi rudimentari, sau pentru mai ştiu eu ce intelectuali farisei trădători de neam şi ţară. Şi nici macar pentru cei care au ajuns la vârsta la care au capul plin de păr alb şi au trăit până acum cu impresia că au putere, că pot trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi, aşteptând pensia să le vină la poartă, ori pe carduri la maşinile de scos bani, şi de tipărit bani, virtuali. Eu scriu pentru cine are urechi să audă, ochi să vadă şi minte să înţeleagă. Scriu şi pun întrebări pentru căutătorii de adevăr, pentru cei care cred în Revoluţia conştiinţei şi pentru cei care reuşesc să înţeleagă cum am ajuns să trăim, după comunism şi capitalism, cu viii şi cu morţii laolaltă, într-o lume ce se arată pe pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar.Scriu pentru Adevărul Creaţiei, alternativă la toate ideile şi credinţele religioase.  

În sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, sunt câteva probleme fundamentale de existenţă cu care se confruntă omenirea pe viaţă şi pe moarte. Desigur, viaţa fără problem ar fi lipsită de sens. Insă acum ne confruntăm cu nişte probleme extrem de grave, în care sunt implicate, România, UE, SUA, Israelul şi Iranul, Occidentul, care încă mai pretinde că mai urmează mitul eroului şi al războinicului universal, şi Orientul dezlănţuit prin valul de revoluţii fără precedent în istoria contemporană din ultimii 50 de ani. Suntem implicaţi în conflicte economice, politice şi militare şi în valuri de crize financiare şi alimentare, care n-ar trebuie să ne mai lase să dormim liniştiţi, să ne număram peşcheşul şi restul de viaţă ce ne-a mai rămas de trăit, sau să ne servim supa în sufragerie uitându-ne cu dispreţ pe ecranele Televiziunii Globale la sute de milioane de oameni care se adună prin Pieţele Universităţilor Lumii, înconjoară Palatele Puterii şi protestează pentru aşi cere drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului.  

Oamenii dintotdeuna şi-au asumat condiţia de eroi şi de războinici şi au luptat în revoluţii şi războaie pentru a obţine dreptul la democraţie, la o viaţă decentă, la muncă, la pensii, la şcoală şi educaţie, la sănătate, etc. Acum însă se întâmplă un dublu fenomen istoric, la nivel social-planetare şi galactic-universal, omenirea a intrat din plin în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane. Acest dublu fenomen îşi are precedentul în două universuri: 1.Universul tehnologic, construi în mod diabolic pentru a elibera omul către nimic. 2. Universul Artei-transformării, menit să facă Marea Trecere din universul tehnologic al stiinţelor şi sistemelor moarte şi reci în evoluţia naturală a ştiinţei viului, prin ceea ce savanţii cercetători a teoriei laserilor biologici şi a fenomenului de bioluminiscenţă numesc Lumina caldă.  

Fără precedent în istoria contemporană, sute de milioane de oamenii iluminaţi, care au primit pe reţelele de socializare, via Internetul-celest, “lumina din lumina ce întrece toate luminile”, îşi cer acum, în mod curios, “Dreptul Egiptean al Oamenilor, Codul lui Hammurabi, Codul lui Zamolxis, Pacea de o mie de ani " şi dreptul de a înfiinţa un “Stat Social-Planetar şi Galactic-Universal”. Ei vor să înfiinţeze un singur “Stat Universal Asistenţial” ( ştiu că nu vă plac inţialele “SUA”, dar n-am găsit alte iniţiale ) în care toţi oamenii de pe planeta Pământ să trăiască în egalitate de şanse, într-o “libertate fără efort”. Ei vor să trăiască într-o noua Societate civilă, fără bani, fără “ mitul muncii dezinteresate”; fără state naţionale, conduse de guverne marionete; fără insituţii de stat, cu 450 de taxe şi impozite; fără armate de mercenari, cărora li se dau “pensii nesimţite” începând de la 40 de ani; fără ideologi şi alte dogme şi doctrine sectare, aşa cum au fost comunismul, fascismul şi capitalismul; fără palate prezidenţiale şi republici ale procurorilor şi judecătorilor ( care cu o simplă “Erată” ilegala dată de CCR reuşesc să răstoarne ordinea în statul de drept şi ordinea în lucruri şi fiinţe ); fară familii regale, care nu pot fi alese de popoare, pentru că nu există încă legi care să aleagă regi şi regine sau să numească astfel de mari Famiil regale; fară Aristocraţie neagră, în care o reţea internaţională de oameni, secreţi şi discreţi, se înmulţesc doar ei între ei, sub ceea ce genetic înseamnă “rasă în interiorul rasei”.  

Aceşti oameni, care au primit Lumina caldă şi iluminarea “intelectului activ” pe reţelele de socializare a Internetului-celest, vor să elimine Un Sistem social, mort politic de două ori: Odată prin pactul încheiat între puterea politică şi puterea religioasă. Şi a doua oară prin împărţirea lumii în două sisteme politice, comunismul şi capitalismul, care au avut la origine un singur sistem economic marxist, nihilist şi vulgar, inspirat din Capitalul lui Marx, guvernat de Universul tehnologic pentru a elibera omul către nimic. Oamenii acestia care au supraveţuit vreme de aproape un sfert de veac, după comunism şi capitalism, nu mai recunosc acum decât un singur Sat Planetar, un singur Stat Universal şi un singur Organism Viu social-planetar şi galactic-universal. Un Stat Universal în care doresc să trăiască în Casătorii mixte de Grup, de minim 500 şi maxim 5000 de familii unite în acest Sat Planetar, sub protecţia marilor Familii regale; un Stat Social-Planetar şi Galactic-Universal, organizat doar în nişte oraşe de maxim 5000 de familii, numite “Oraşe-dormitor”, bioluminiscente, sub formă de corturi şi module, octogonale sau ovale, din materiale ecologice, precum lemnul şi sticlă colorată, jumătate transparente pentru cei dinăuntru şi jumătate opacă pentru vizitatorii din afară.  

Problema lor cea mai importantă acum, a acestor oameni treziţi deja la un nivel înalt de conştiinţă cosmică, nu este cum să realizeze aceste înalte idealuri, aceste “oraşe-dormitor-matrifocale”; aceste deziderate perfect ecologice şi de bun simţ. Problema lor cea mai importantă acum este cum să oprească Marele Război care a început între forţele infernale şi cele cereşti , între Occident şi Orient, care a declanşat deja, artificial, prin oculta mondială din Aristocraţia neagră, cinci valuri de crize mondiale, cu scopul de a elimina trei sferturi din omenire. Este vorba de un război ecologic, de epurare genetică, dar în acelaşi timp este şi un război psihologic şi psihotronic care se petrece chiar acum în sufletele, în inimile şi în minţile oamenilor.  

Teoria Oamenilor iluminaţi, care au primit Bioluminiscenţa creatoare ( aceasta este lumina din lumina care întrece toate luminile) este foarte simplă: Ea funcţionează conform teoriei celor zece laseri biologici, care spune că, cu cât cerul e mai înalt cu atât idealurile sunt pe masura Cerului Cristalin, care potrivit afirmaţiei lui Dante Alighieri din Divina Comediei se află în al noulea Cer, în Mintea Divină; în al zecile cer locuind însuşi Domnezeu, Creatorul programului nostru genetic şi al Programului Terra Mirabilis.  

Mai jos, vă prezint câteva probleme fundamentale grave, care trebuiesc urgent rezolvate de aceste Grupuri de conştiinţă cosmică, care au primit Binecuvăntarea şi Bioluminiscenţa creatoare, iar acum lucrează doar pentru Adevărul Creaţiei, alternativă la toate Ideile şi credinţele religioase:  

1. Războiul civil român contra român, care s-a declanşat prin “Erata” ilegală a CCR care a invalidat referendumul din 29 iulie, insultând şi batjocorind 7,4 milioane de români care au votat împotriva preşedintelui Traian Băsescu, devenit în ultimii patru ani cel mai mare duşman al României şi al regelui Mihai, pe care l-a atăcat în direct la Televiziunea naţională.  

2. China comunistă, care în acest moment elinină moneda americană de pe piaţa internaţională, îsi retrage tot aurul din băncile Elveţiei, UE şi SUA, şi care a încheiat deja noi acorduri financiare cu Rusia, cu Japonia şi cu alte puteri politice economice şi militare, pentru a introduce o noua monedă pe piaţa internaţională, după care vor falimeta definitiv SUA, UE şi întreg Orientul, aflat deja într-un val de revoluţii fără precedent în istoria contemporană.  

3. Rusia post-comunistă, care prin aşa zisul noul ţar Vladimir Putin, şi-a tras “obloanele democraţiei” pentru cel puţin 20 de ani de mandat politic, întorcând poporul rus cu 70 de ani în întunericul istorie comunistă. In acest moment, Rusia a început un nou proces de reînarmare, ca în anii 1930, însă în mod sigur cu arme biologice şi scalare, extrem de periculoase pentru viitorul omenirii.  

4. Uniunea Europeană, care este fără viitor pentru următorii 20 de ani, pentru că Locomotiva istoriei, Germania mare, reunită de doar 23 de ani, politic şi economic, dar nu si cultural, se dă de ceasul morţii să tragă după ea cele 27 de “vagoane naţionale” ( tot mai golite de “marfă” şi de suveranitate) în Marele , Cerc din “Inelul nibelungilor”, sperând la marele ei “Vis Imperial”. Germania încă mai crede că, dacă tot nu a reuşit să conducă lumea întreagă prin două mari atentate comise asupra umanităţii, măcar Uniunea Europeană să o tragă la galere, transformând-o mecanic din angeli şi demoni în sclavi ei ronţăitori de produse alimentare fabricate din hidrocarburi, prin noul Codex Alimentarius.  

5. Israelul şi Iranul, care se află într-un conflict atomic fără precedent în istorie şi aşteaptă la butoane doar semnalul de a declanşa o catastrofă ecologică, dar nu înainte de a se produce marele exod visat de evrei, probabil, în Gradina Maicii Domnului, în această ţară verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis. În paranteză fie spus, mă tot întreb şi eu şi nu gasesc raspunsul la întrebarea: Cum se vor înţelege evreii cu românii, aici la noi, unind pe Maica Domnului, care este evreică, cu cele trei Diane: Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis ( cea de origine thracică şi fino-ugrică ) şi Diana, sancta, potentissima ? Dacă “marele exod “ al evreilor va fi posibil pe cale paşnică aici la noi, iar România îşi va reîntregi din nou hotarele prin Marea Unire a românilor de pretutindeni ( deşi nu se prea văd semne de unire în acest sens ) este posibil să se nască în România o nouă Civilizaţie a Iubirii, o nouă religie universală şi un nou model de Stat Universal, multicultural. Cum va fi această noua religie universală, este, poate, cea mai mare surpriză pregatită de evrei în mare secret. Până atunci însă este de dorit un Stat Universal în care conceptul de multiculturalitatea să fi regândit pe alte criteri religioase, politice si culturale. Un nou concept de multiculturalitate în care Adevărul Creaţiei să devină alternativă la toate ideile şi credinţele religioase, este posibil doar atunci când Adevărul şi Iubirea vor învinge minciuna şi ura, iar în lupta dintre sabie şi idee va învingă Ideea. Ideea de dreptate, de adevăr şi justiţie. Mai au oare evrei rezerve de cărţi sacre care prin opiul religiilor să mai adoarmă odată popoarele înghiţite în sfera de putere a universului tehnologic ? Se pare că Zoharul şi cele două Talmuduri s-ar putea să ne ofere încă mari surprize.  

În România, există deja o miscare naţionalistă, iniţiată de un profesor universitar, fost senator, care se pare că acceptă exodul israeliţilor aici la noi, cu condiţia să ne lase să ne întregim graniţele României Mari, unind pe toţi românii de pretutindeni, care sunt acum aproximativ 30 de milioane, cu vreo 3 milioane de evrei din Israel, 2 milioane de americani, 2 milioane de italieni şi spanioli şi vreo alte 3 milione de alte naţionalităţi din cele 27 de ţări din UE care sunt pe cale de aşi pierde suveranitatea. Nici eu nu văd cum s-ar mai putea instaura acum acea mult visată “Pace de o mie de ani”, prin noul “Drept Egiptean al Oamenilor”, în care toate popoarele să conveţuiască în armonie deplină cu toţi oameni de pe planeta Pământ, cu Cosmosul şi cu Dumnezeu. România ar putea fi un creuzet bun în acest sens, în care să se nască cel mai puternic Centru de Cultură şi de Spiritualitate din lume..  

În altă ordine de idei, doresc să vă reamintesc că democraţia ateniană vine în lume de peste 2500 de ani din “comunismul femeilor” din Republica lui Platon din Grecia antică. Da, există în Republica lui Platon mai multe referinţe la “comunismul femeilor”. Iar democraţia politică pe care o suportăm acum, este introdusă în UE, şi mai nou şi în România, după modelul american de “democraţie accelerată”. În România acest model de “democraţie accelerată” a ajuns acum, după 23 de ani de la revoluţia din 1989, un fel de târfă de lux petru oligarhii miliardari români şi nu numai, iar pentru ceilalţi români şi europeni “eurosceptici” un fel de prostituată amazoană, barbară, exotică şi ireductibilă ( asemenea “ prostituatei Israel” din Biblie ) de cules de pe stradă de doi generali înarmaţi până-n dinţi care se luptă pentru o femeie fatală. Deşi ideal ar fi ca aceşti doi generali ( care la origine unul este “Copilul care joacă dame” din Familiile regale, iar celălalt este chiar Dionysos-copil din Aristocraţia neagră ) să se lupe pentru un Copilul solar care moare de foame, în faţa căruia nu rezistă nici o sabia, nici o ideea, nici o carte, nici un sistem politic, fie el naţional sau mondial şi nici măcar sticla aceea cu “purici verzi”, în care bestiile triumfătoare se tot luptă să amestece prin “implanturi uterine” embrioni umani cu embrioni din specia extratereştrilor reptilieni Anunaki.  

În privinţa "libertăţii fără efort" si al democraţie accelerate, care funcţionează acum prin noile “imagini-regine” şi prin simbolistica “prostituatei”, fie ea “ Prostituata Israel din Bibile”, sau oricare altă “femeie fatal”, nimic dintre aceste curioase şi suspecte femei nu ar trebui ignorat, pentru că, asemenea Ifigeniei şi Antigonei din tragediile Greceşti, aceste femei speciale vor valora, în această Mare Tranziţie, cât un oraş, cât o ţară, sau cât un “Continent secret”, care se naşte acum pe reţelele de socializare a Internetului-celest.  

Toata Povestea iubirii şi morţii stegarului Cristofor Rilke, care “Aleargă, aleargă, aleargă, căutându-şi cu disperare mama şi implorând la nesfâşit: “Buna mea, mamă, eu port steagul...” - tot mai flendurit şi îndoliat - se reduce până la urmă la: “Căutaţi-o pe Lilith în Baldachinul Minunatei doamne a lunii arginti, pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate, după faţa nevăzută a Lunii, “blocată mareic”. Practic, Luna noastră este “blocată” mareic” în rotaţia sincron cu Pământul de către Luna planetei Saturn şi de aceea ne arată mereu aceiaşi faţă spre planeta noastră. Ca să “deblocăm mareic” Lună pentru a-i vedea faţa nevăzută de pe Câmpiile Elizee, trebuie mai întâi să intrăm în consonanţă cu seminţia lui Titan, lucru care implică un procesul de fecundaţie cosmică care poartă denumirea de Panspermie stelară. Iar Cheia de blocare şi deblocare mareică a Lunii este posibil să fie acum chiar la Prinţul Lumii !  

Acum, dacă tot ştim cine e Dionysos-copil şi cine e “Copilul care joacă dame”, voi fi întreba, desigur, cine e “Copilul solar” ? Ei bine, Copilul solar născut din Femeie care naşte una din cealaltă acelaşi Copil este un Copil cu o faţă de soare în două mâini, din care se naşte chiar în clipa aceasta un alt Copil cu o Dublă-Faţă, divină şi umană, una de Soare iar cealaltă de Lună întoarsă mereu spre o Simplă “Coloana a soarelui de vis”! Vă spune lucrul acesta un sculptor român, creator de Coloane infinite şi cercetător privat de peste 30 de ani în istoria formele sculpturale şi în Arta-transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi: existenţa, forma şi beatitudinea.  

În altă ordine de idei, în privinţa referendumului pentru demiterea preşedintelui Traina Băsescu, politicienii români, americanii din SUA şi europarlamentarii din UE, ar trebuie să înţeleagă că nici o formă de guvernare mixtă, fie ea naţională, europeană sau mondială, nu rezistă dacă oamenii nu o mai consideră legitimă în forul lor interior, în conştiinţa lor. Să ignori conştiinţa celor 8,5 milioane de oameni dintre care 7,4 milioane au votat pentru demiterea lui TB, aşa cum s-a întâmplat recent în România la referendumul din 29 iulie, înseamnă că ai optat deja pentru a le sfărma conştiinţa românilor, ai declanşat începutul unui război civil în România, român contra român, şi ai creat un precedent în celelalte ţări din UE prin care poţi să aprinzi în flăcări oraşe şi ţari la confluenţa dintre civilizaţie şi barbarie, sau dacă vreţi la confluenţa dintre plasma solară şi magnetismul biotopului nostru terestru. Dacă lucrul acesta se doreşte în România şi în UE, e vai de mama noastră şi de lumea în care trăim, cu viii şi cu morţii laolaltă şi cu bestiile triunfătoare printre noi.  

Dacă în lupta dintre sabie şi ideea nu mai câştige ideea de dreptate, de adevăr şi justiţie, aceasta dovedeşte că experienţa lumii ca Întuneric nu s-a încheiat încă. Iar războiul dintre forţele infernale şi cele cereşti contină doar sub alte forme extrem de periculoase.  

Se zice că, cine scoate primul sabia, de sabie va muri. Iar unde se bat doi generali înarmaţi, întotdeuna va caştiga o femeie fatală. Deşi ideal ar fi să câştige un copil care moare de foame, în faţa căruia nu rezistă nici o carte şi nici un sistem politic.  

Nicio trabă serioasă din lume nu se face fără aprobarea şi ajutorul femeilor speciale. Începând de la scoaterea monedei americane de pe piaţa internaţională şi retragerea lingourilor de aur de către China din bancile Elveţiene, pentru turnarea altor lingouri de alte dimensiuni şi scoaterea altei monede pe piaţă, până la declanşarea celei mai mari revoluţii care a existat vreodată pe Pământ, Revouţia conştiinţei cosmice, toate se vor realiza cu ajutorul femeilor speciale.  

Pe revista de cultură Confluenţe Româneşti, am publicat recent acest Manifest feminist universal, sub titlul “Reportaj imaginar la un congres internaţional al femeilor”, unde încerc să fac cunoscut felul cum s-ar putea declanşa o Mişcare feministă universală, pornită din nucleul cel mai fecund al latinităţii România – şi la polul opus – SUA, care prin amestecul raselor prin “naţiunile transplantate” din euro-afro-asia în America Latină şi din AL în cea de Nord a reuşit să formeze cel mai mare creuzet de civilizaţii şi culturi eleate şi heracleitice din lume. Recunos faptul că m-am intins prea mult cu finisajul acestui “Reportaj imaginar…” din următorul motiv: am vrut ca fiecare capitol să funcţioneze şi ca o proză scurtă. Adică fiecare parte din reportaj să aibă sfericitate şi o deschidere spre universul social-planetar şi galactic-universal.  

Există premiza ca aceste două mari culturi şi civilizaţii, Atlante şi Lemuriene, aceasta din urmă avadu-şi rădacinile lingvistice în sanscrita şi ebraica veche, să se unească în România, în această ţară verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis, pentru a pune bazele celui mai puternic Centru de Cultură şi de Spiritualitate Înaltă, din care se va naşte o nouă Civilizaţie a Iubirii.  

Vă multumesc pentru atenţia acordată !  

E-mail:cmileasandu@yahoo.com  

 

 

 

Referinţă Bibliografică:
Întrebări esenţiale, legitime şi obligatorii pentru toţi românii de pretutindeni, dar şi pentru toţi oamenii de pe planeta Pământ / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 613, Anul II, 04 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!