CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  
Autor: Ilie Chelariu         Ediţia nr. 528 din 11 iunie 2012        Toate Articolele Autorului

Ilie CHELARIU & Ionel BOTA - NOAPTE DE VEGHE PENTRU MIHAI EMINESCU!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Timişoara, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oraviţa şi Fundaţia Culturală „Orient Latin” din Timişoara organizează, în 14/15 iunie a.c., între orele 21-4, la Teatrul Vechi din Oraviţa, o „Noapte de veghe pentru Mihai Eminescu”.  
 
Începând de la ora 21, vom avea un recital actoricesc din lirica eminesciană, apoi poeţii prezenţi în sală vor lectura din versurile lor, pe scenă, până la ora 4, când s-a declarat oficial moartea poetului.  
 
Programul va fi punctat de muzicienii invitaţi şi de lansări de carte. De fapt, la momentul său, fiecare scriitor îşi va putea prezenta orice nouă apariţie editorială. Au fost invitaţi literaţi şi muzicieni din tot vestul României.  
 
La ora 4 este programată o agapă. Acţiunea este o premieră naţională şi mondială. Sperăm ca, de anul viitor, manifestarea să disemineze în toată ţara, dar şi în comunităţile de români din lume.  
 
Prezenţa dumneavoastră ne-ar onora şi ne-ar bucura!  
 
Ionel Bota,  
director, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu”  
Ilie Chelariu,  
redactor-şef, revista literară „Orient Latin”  
iunie 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ilie CHELARIU & Ionel BOTA - NOAPTE DE VEGHE PENTRU MIHAI EMINESCU! / Ilie Chelariu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 528, Anul II, 11 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ilie Chelariu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ilie Chelariu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!