CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Versuri > Minipoeme > Haiku >  
Autor: Nicoleta Milea         Ediţia nr. 641 din 02 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

HAIKU

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Motto: ,,Cu un picior pe mare, cu altul pe pământ.” CERCUL MILITAR CONSTANŢA CENACLUL LITERAR ,,MIHAIL SADOVEANU CONCURSUL DE CREAŢIE LITERAR – ARTISTICĂ ,,NELINIŞTEA MĂRII” Ediţia I, iunie – septembrie 2012 HAIKU *** Nenuntit albul- Recviem în troiene Suspină marea. *** Fulgere negre- Luna pe fundul mării Devastat cerul. *** Mare în flăcări- Din valuri ţâşnesc razant Păsări albastre. *** Rubiniu dorul- Inscripţie marină Tace târziul. *** Albastru marin- Nisip în clepsidră Prima iubire. *** Înseninare- Păsări mirate la gem Alb sfredelitor. *** Pulsul luminii- Destinul tău, Femeie, Trăpaş fără schimb. *** Coadă de şarpe Inimă îngheţată Lacrima verde. *** Aripi captive- Înfrăgostit Yggdrasil Sângerii Frunze. *** Tăceri azurii- Între pământ şi mare ,,Cerul inimii.” Nicoleta MILEA -
Referinţă Bibliografică:
HAIKU / Nicoleta Milea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 641, Anul II, 02 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Nicoleta Milea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Nicoleta Milea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!