CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  
Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Ediţia nr. 442 din 17 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Gladiators Dunărea Galaţi reprezintă România la unul dintre cele mai mari turnee europene de hochei pe gheaţă
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Gladiatorii de la Dunărea Galaţi se pregătesc pentru unul dintre cele mai mari turnee europene de hochei pe gheaţă, ce se va desfăşura la Riga, în capitala Letoniei, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2012. Sportivii noştri de la grupa de vârstă U 12, însoţiţi de antrenorul Cristi Munteanu, vor întâlni în cadrul turneului alte 31 de echipe din Letonia, Estonia, Norvegia, Finlanda, Rusia, Belarus, Slovacia şi Cehia, ţări cu rezultate remarcabile în hocheiul pe gheaţă, câştigatoare a campionatului mondial: Finlanda – în 2011, Cehia – în 2010, Rusia – în 2009.  
 
Turneul de la Riga se organizează din 2006 pentru grupele de vârstă U10 – U18. Fiecare echipă participantă la turneu va juca cel puţin 7 meciuri, cu un program ce va începe de vineri, la 7.00 dimineaţa şi se va sfârşi duminică la ora 19.00. Echipa poate include un maxim de 22 de jucători (inclusiv portarii). Gladiatorii vor avea în componenţă următorii jucători: ZLATE CIPRIAN, ANDRISOI IONUŢ, PETRICĂ DRAGOŞ ALEXANDRU, DIACONU DENIS PETRE, GHETAU ANDREI, GHEORGHIES ROBERT, GRIGORE FLORIN, BOSNA EDWARD ANDREI, ANDRISOI ANDREI, BUHOLTANU MARIAN, IORGA PAUL, GHEORGHE REMUS, MLADIN CLAUDIU, MAFTEI RAUL, BALABAN ROBERT, FLOREA VICTOR, VÂNĂTORU MĂDĂLINA, VOICU ANA, BOBU BIANCA, CARAMAN ALEXANDRU, DROZAN ALEXANDRU, SIMIZ EDUARD.  
 
Majoritatea meciurilor vor avea loc în complexul sportiv “Volvo Sporta Centrs” din Riga, aflat în apropierea centrului oraşului, “Inbox Arena” sau “Akademija Arena”.  
 
Ediţia a VI-a din 2011 a Turneului de la Riga a găzduit 127 de echipe din 18 ţări (Finlanda, Suedia, Cehia, Slovacia Germania, Norvegia, Danemarca, Letonia, Rusia, Franţa, Austria, Elveţia, Anglia, Belarus, Estonia, Lituania, Ucraina şi Polonia), la 8 grupe de vârstă diferite. In acest an turneele se vor desfăşura de-a lungul a 5 weekend-uri, începând cu 30 martie şi terminând pe 29 aprilie 2012.  
 
La U12 s-au format 8 grupe a câte 4 echipe fiecare. Gladiators Dunărea Galaţi va juca în grupa B alături de H.K. Prizma (Letonia), Kiekko Vantaa White (Finlanda) şi VHK Vsetin (Cehia), urmând ca, în funcţie de locul ocupat în grupă, să-şi cunoască adversarii pentru următoarele patru jocuri. Meciurile se vor juca pe durata a 3 reprize de câte 15 minute fiecare.  
 
Vineri, 30 martie, gladiatorii vor juca pe patinoarul A din complexul “Volvo Sporta Centrs”, primul meci alături de letonii de la H.K. Prizma la ora 10.45; la ora 16.15 se va disputa meciul cu echipa finlandeză Kiekko Vantaa White, iar la ora 20.00 cu al treilea adversar din grupă, cehii de la Vsetin.  
 
Referinţă Bibliografică:
Gladiators Dunărea Galaţi reprezintă România la unul dintre cele mai mari turnee europene de hochei pe gheaţă / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 442, Anul II, 17 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!