CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

Ce minnat e sa dorm langa tine!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O noapte superbă, plină de iubire, linişte sufletească şi un sentiment de împlinire. Am adormit în braţele tale şi, deşi te aveam aproape, ai apărut şi în visul meu. M-am trezit, te-am privit, ţi-am simţit respiraţia uşoară şi bătăile inimii. Bucuria mi-a invadat corpul, eram atât de fericită că eşti lângă mine, că eşti al meu şi că inima mea bate numai pentru tine! Te-am sărutat uşor şi te-am mângâiat, dar tu nici măcar nu ai tresărit. Dormeai profund. Te-am strâns în braţe şi am lăsat inimile să vorbească între ele, să se bucure încă o dată că sunt alături una de alta. Am conştientizat că nu te voi mai iubi decât în momentul în care inima va înceta să bată şi aceasta va înceta să mai bată doar atunci când tu îmi vei spune că nu mă mai iubeşti. Sentimente de tot felul s-au abătut asupra-mi şi un zâmbet mic a apărut pe faţa mea... Acum, în lipsa ta, privesc în jur şi nu văd decât figura ta liniştită şi calmă, privirea ta cea blândă şi plină de sentimente. Tu, oare la ce te gândeşti? Oare simţi şi tu aceleaşi lucruri ca şi mine? Nu ştiu şi nu pot decât să sper ca tu îmi împărtăşeşti această iubire, aceste sentimente ce îmi umplu sufletul de fericire. Cu coada ochiului văd soarele care-mi zâmbeşte şi mă face să cred că astăzi va fi o zi minunată... la fel de minunată cum ţi-o doresc şi ţie.  
  
Te sărut cu dor, iubirea mea! Geo  
  
 
Referinţă Bibliografică:
Ce minnat e sa dorm langa tine! / Georgeta Nedelcu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1278, Anul IV, 01 iulie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Georgeta Nedelcu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Georgeta Nedelcu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!