CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

George ROCA prezintă: SCRIITORUL ADRIAN MUNTEANU ESTE NOMINALIZAT PENTRU PREMIUL NUX
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
COMUNICAT

Cu imensă plăcere, Comitetul de organizare a Salonului Internaţional al Cărţii de la Milano ne informează că scriitorul Adrian Munteanu este invitat de onoare şi nominalizat pentru Premiul Internaţional de Literatură NUX la prima ediţie a Salonului Internaţional al Cărtii de la Milano, 26/29 octombrie 2012. Manifestare aflată sub înaltul patronaj al Comisiei Europene.

Scriitorul Adrian Munteanu va ridica Premiul „La Cariera” intr-o conferinţă de presă care va avea loc la Milano Linate aeroporto - Parco Esposizioni Novegro.

ESTE O MARE ONOARE SĂ CELEBRĂM CULTURA ROMÂNĂ ÎN EUROPA.

Alături de Adrian Munteanu va fi premiat poetul nord-irlandez Desmond O'Grady şi scriitorul francez Daniel Maximin.

www.saloneinternazionaledellibro.it.

Pentru conformitate,
Jacqueline Miu
Amministratore Generale
Fiera Internazionale del LibroReferinţă Bibliografică:
George ROCA prezintă: SCRIITORUL ADRIAN MUNTEANU ESTE NOMINALIZAT PENTRU PREMIUL NUX / George Roca : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 462, Anul II, 06 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 George Roca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Roca
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!