CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Geo Stroe         Ediţia nr. 431 din 06 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Geo STROE - LANSAREA ENCICLPEDIEI ACADEMIEI DACOROMÂNE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Muzeul Naţional de Istorie a României are plăcerea să găzduiască în perioada 8 - 11 martie 2012, cea de-a XVII-a ediţie a SALONULUI DE CARTE, PRESĂ ŞI MUZICĂ BUCUREŞTI, organizat de Amplus International Ltd.  
 
AMPLUS INTERNATIONAL Ltd. este membru ASOEXPO (Asociaţia Organizatorilor de Târguri şi Expoziţii din România), fiind o organizatie non-profit care reuneşte companiile organizatoare de târguri şi expoziţii din România. Înfiinţată în anul 1991, compania este specializată în organizarea unor activităţi culturale/promoţionale precum: târguri, expoziţii, saloane, evenimente, mese rotunde, conferinţe, simpozioane, congrese, cocktail-uri, etc.  
 
Joi, 8 martie 2012, la orele 16:00 la Târgul de carte AMPLUS va avea lansarea Enciclopediei Dacoromâne (volumul 1 şi 2). Locaţia: Sala Lapidarium, lângă Columna lui Traian din cadrul Muzeului Naţional de Istorie a României. Adresa: Calea Victoriei, nr.12, sect. 3, Bucureşti.  
 
Lansările vor continua după datina ADR la Biblioteca Pedagogică Naţională „I.C. Petrescu” situată în apropierea muzeului, la adresa Str. Zalomit Z. Ion nr. 12, Sector 1, de lângă Parcul Cişmigiu.  
 
Totodată, sâmbătă, 10 martie orele 13:00, tot la Muzeul Naţional de Istorie a României, va avea loc lansarea cărţii „Basarabia 200”, autor Mihai Prepeliţă, vicepreşedintele ADR, scriitor basarabean, candidat propus de Academia Dacoromână pentru Premiul Nobel pentru Literatură 2012.  
 
Vor participa ambasadorii Federaţiei Ruse, probabil ai Ucrainei, personalul diplomatic cultural, membrii Asociaţiei Culturale Pro Basarabia şi Bucovina, alte organizaţii unioniste ale românilor de la răsărit de Prut cât şi personalităţi ale vieţii cultural-ştiinţifice din ţările în care trăiesc români.  
 
Geo STROE  
Preşedintele Fundaţiei Academia DacoRomână  
6 martie 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Geo STROE - LANSAREA ENCICLPEDIEI ACADEMIEI DACOROMÂNE / Geo Stroe : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 431, Anul II, 06 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Geo Stroe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Geo Stroe
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!